Kılıçdaroğlu ile Fatih Altaylı arasında AKP depremi! “Her şeyi biliyoruz” diyerek açıkladı

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fatih Altaylı’nın “Genel başkan yaparsa vallahi AKP'li olurum” sözlerine tepki gösterdi.

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube kanalında gündeme ilişkin değerlendirme yaptığı videoda CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında “CHP, Kemal Kılıçdaroğlu’nu tekrar genel başkan yaparsa vallahi AKP'li olurum” ifadelerini kullanmıştı. Kemal Kılıçdaroğlu, Fatih Altaylı’ya yanıt verdi.

“NE YAPMADIĞINI MI BİLMİYORUZ?”

Sözcü TV’de İpek Özbey’e özel açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu Altaylı'ya “Zaten sen oraya (AKP) çalışıyorsun! Ne yapmadığını mı bilmiyoruz? Her şeyi biliyoruz. O bana dava açacaktır, bekliyorum” ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

ALTAYLI: SEN GİT EVİNİ YÖNET YÖNETEBİLİYORSAN

Altaylı daha önce Kılıçdaroğlu hakkında “Bilerek ya da bilmeyerek AKP’ye çalışıyor, muhtemelen bilerek. Bu şuursuzlukla SSK’yı batırmış olabilir, batırdığının da farkına varmaz. Türkiye’den haberi yok, yönetmeye talip. Sen git evini yönet yönetebiliyorsan” ifadelerini kullanmıştı.

KILIÇDAROĞLU: YALAKALIK YAPAN KEPAZE

Kılıçdaroğlu, ise Altaylı’ya şu şekilde sert tepki vermişti: Merkepler Adam Olur, Sen Adam Olmazsın. Güç, Fetö terör örgütündeyken her organizasyonlarına koşup yalakalık yapan Kepaze. Doğan Grubunda çalışırken Ciner'e küfür eden, Ciner daha çok para verince oraya geçen, patronların Satılık elemanı. İnsan Hakları Derneği Başkanı bir Hanım için; "Gördüğüm yerde cinsel tacizde bulunmazsam namerdim" diyen NAMERT Kadın Düşmanı.

İlgili Haberler

Sedat Peker’den Köfteci Yusuf itirafı! Gerçeği açıkladı
Cengiz Holding’e yine ballı ihale! 3.5 milyar verip 100 milyar kazanacak! Gizli şart ortaya çıktı
Hastanede ‘çete’ skandalı! 12 bebeği öldüren doktorun oyununu ifşaladı

Gündem Haberleri