Kılıçdaroğlu’na hangi isim teklif edildi! Özel’in gizli rakibi ortaya çıktı

Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu, CHP’li bir ismin CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptığı teklifi ifşa etti.

Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart Yerel Seçimleri’nden AKP’den çok sayıda belediyeyi alarak, seçim haritasında çoğunluğu kazandı.

Seçimin ardından yumuşama dönemi ve ikili görüşmelerle dikkat çeken partide eski başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ismi de kulislerde yeniden geçmeye başladı.

Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu, bugünkü köşe yazısında Kılıçdaroğlu’na ilişkin önemli bir detayı paylaştı.

Sosyal medya paylaşımları ve yaptığı ofis ziyaretleriyle adından sıkça söz ettiren Kılıçdaroğlu, son görüşmelerinden biriyle yeniden gündeme oturdu.

“İMAMOĞLU, ADAY OLARAK ÖZEL’İN KARŞISINA ÇIKSIN”

Kılıçdaroğlu’nun siyasetten kopmadığını belirten Terkoğlu, şunları kaleme aldı:

Kılıçdaroğlu’nun CHP’de halen önemli bir görevde olan bir isimle fotoğrafını gördüm.

Görüşmede neler konuşulduğunu duyunca çok şaşırdım. Sözünü ettiğim CHP’li yönetici, Kılıçdaroğlu’na ilginç bir öneride bulunmuştu. CHP’nin muhalefet olmaktan çıkacağını, Erdoğan’ın rotasına gireceğini savunan CHP yöneticisi, tüzük kurultayının seçimli hale gelmesini, Ekrem İmamoğlu’nun CHP genel başkan adayı olarak Özgür Özel’in karşısına çıkmasını, Kılıçdaroğlu’nun da anlaşarak İmamoğlu’na destek vermesini istemişti.

KILIÇDAROĞLU NE TEPKİ VERDİ?

Teyit etmek için Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden ismi aradığını söyleyen Terkoğlu, CHP’li ismin bunları doğruladığını “Peki Kılıçdaroğlu önerinize ne dedi” sorusuna “Sadece dinledi” yanıtını verdiğini açıkladı.

İlgili Haberler

Cezası 50 bin lira! Bunu yapan hapı yuttu
Kilisede Aşkı-ı Memnu depremi! Videolar cemaati ayağa kaldırdı
Müge Anlı'nın gençlik hallerine inanamayacaksınız! Küçücükmüş

Politika Haberleri