Kılıçdaroğlu’nun yeni planı sızdı! Vekiller tek tek arayıp ne sözü aldı?

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ilişkin kulis hem Ankara’yı hem de CHP koridorlarını hareketlendirdi.

31 Mart Seçimleri’nden birinci parti olarak çıkan Cumhuriyet Halk Partisi, normalleşme mottosuyla dikkat çekerken, TBMM’nin yeni yasama yılı açılışında yaşananlar Ankara’yı hareketlendirmişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef alarak “Şahsı çürük” diye seslenmesi sonrasında Özel, TBMM’de Bahçeli ile tokalaşmış ve bu çok konuşulmuştu.

Tüzük Kurultayı ile de hareketliliğin yaşandığı Cumhuriyet Halk Partisi’nde yeni kulis, nabız yükseltti.

Sözcü’den Aytunç Erkin’in haberine göre, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın bazı vekillerin, delegeleri arayarak olağanüstü kurultay için imza sözü aldıkları iddia edildi.

Erkin, yazısında ilgili iddiayı şu ifadelerle taşıdı:

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın milletvekilleri delegeleri arıyor ve olağanüstü kurultay için şimdiden imza vermeleri için söz alıyor. Bu konuda da olumlu dönüş alıyorlar. Kasım-Aralık aylarında CHP'de hareketli günler yaşanabilir.

Ankara koridorlarını yakından takip eden bir dostumun verdiği bilgi üzerine CHP koridorlarında dolaştım. Bir milletvekili imza toplanmadığını söyledi ama CHP yönetiminin "ötekileştirdiği" vekillerin duyduğu rahatsızlığın altını çizdi ve ekledi: "Bazı vekiller delegeleri arayabilir bu da normaldir ancak Ekrem İmamoğlu'na yakın delegelerin ne yapacağı yani İmamoğlu'nun tavrı burada önemli.

İlgili Haberler

Ekim ayı kira artış oranı belli oldu! Milyonları ilgilendiriyor
Sadece 3 liracık! Rektör her yerden paylaştırdı! Yıldız Teknik öğrencileri ayağa kalktı
Son dakika...Cem Garipoğlu’nun mezarı açıldı!

Gündem Haberleri