Kim Milyoner’e damga vurdu! 100 bin liralık ödülünü öyle bir yere bağışladı ki

Kim Milyoner Olmak İster’e katılan yarışmacı Rahime Danışmaz’ın kazandığı ödülü bağışladığı yer alkış topladı.

ATV’nin sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster’in son bölümüne katılan Rahime Danışmaz, yaptığı anlamlı açıklamayla geceye damga vurdu.

Danışmaz, programın başında yaptığı konuşmada Gazze'deki zor koşullara ve saldırılardan etkilenen insanlara dikkat çekerek, yardım çağrısında bulundu.

Oktay Kaynarca’nın sunuculuğunda ekrana gelen yarışmada, 31 yaşındaki sosyoloji mezunu Danışmaz, kazanacağı ödülü Gazze'deki yardıma muhtaç insanlara bağışlamak istediğini söyledi.

“1 SENEDİR BUNUNLA MUHATAP OLUYORUZ

Danışmaz “Gazze'ye yaklaşık 80 bin bomba atıldı. Ayakta bina kalmayınca bu sefer çadırları bombalamaya başladılar. Yaklaşık 1 senedir bununla muhatap oluyoruz, Gazze'deki insanları izliyoruz. Oradaki ve şu anda zulüm altında nerede bir insan varsa, gerek dualarımızla gerek yardımlarımızla onlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Nasipse buradan eğer bir miktar para kazanabileceksem bunu Gazze'deki kardeşlerimize ve ihtiyacı olan herkese bağışlamak istiyorum" dedi.

100 BİN LİRAYI GAZZE’YE BAĞIŞLADI

Danışmaz, “Hangisi maydanozgillerden değildir?" sorusunu yanıtlamada zorluk çekmesinin ardından yarışmadan çekilme kararı aldı. 200 bin TL'lik soruda yarışmadan çekilerek 100 bin TL ödül almaya hak kazanan Danışmaz'ın, bu parayı Gazze'ye bağışlama kararı aldığını söyledi.

Gündem Haberleri