Kırışıklıkları için hastaneye gitti hayatı karardı. Hastaneden kan donduran teklif

Son dönemlerde popüler hale gelen estetik ameliyatları dikkat edilmediğinde ciddi risklere yol açıyor. İstanbul'da, 85 bin TL ödeyerek ameliyat olan bir kadının yaşadığı enfeksiyon, hayatını kararttı.

İstanbul'da yaşayan 54 yaşındaki Hülya K., yüzündeki kırışıklıkları gidermek amacıyla Özel Maslak Hastanesi'nde görevli Dr. Nurettin Uzer'e başvurdu. Ameliyat için karar veren Hülya K., tıbbi süreçlerin ardından hastaneye 85 bin TL ödedi ve operasyon 3 Nisan 2024'te gerçekleştirildi.

İYİLEŞMESİ BEKLENİRKEN DURUMU KÖTÜYE GİTTİ

Ameliyat sonrası, bir hafta içinde iyileşeceği söylenen Hülya K., reçete ve ilaçlarla evine gönderildi. Ancak, ciddi bir enfeksiyona yakalanan kadın, gözünden akıntı gelmeye başlamasıyla tekrar doktora başvurdu. Başka doktorlara da danışan Hülya K., durumu daha da kötüleşti.

GÖZÜNÜN İÇERİSİNDE ET ÇIKTI

Bir süre sonra gözünde et çıkmaya başladığını fark eden Hülya K., yaşadıklarını Özel Maslak Hastanesi yetkililerine iletti. Yüzünde kalıcı hasar oluştuğunu ve konuşmakta zorluk çektiğini belirten hasta, doktor ve hastane yetkililerinden şikayetçi olacağını açıkladı.

TEDAVİ İÇİN 350 BİN İSTEDİLER

Ameliyatın başarısız olduğunu ve durumu düzeltmek için tedavi talep eden Hülya K.'ya, doktorlar tarafından 350 bin TL ücret talep edildiği öğrenildi.

DOKTOR İŞTEN ATILDI

Hastane yetkilileri, doktor hakkında çok sayıda şikayet alındığını ve bu sebeple görevine son verildiğini açıkladı. Mağdur Hülya K., doktorun cezalandırılması için savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılık, Dr. Nurettin Özer hakkında hukuki işlem başlattı.

Sağlık Haberleri