Kısmi felç geçirmişti! Ünlü oyuncu Tuğçe Özbudak taburcu oldu

Bir döneme damgasını vuran Adanalı dizisinde Pınar karakterine hayat veren oyuncu Tuğçe Özbudak, geçtiğimi günlerde kısmi felç geçirdiğini ve sosyal medya hesabından ameliyat olması gerektiğini duyurmuştu. Ünlü oyuncu bugün taburcu oldu.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Adanalı dizisiyle büyük bir üne kavuşan oyuncu Tuğçe Özbudak, kişisel sosyal medya hesabından ayağında kısmi felç olduğunu açıklamıştı. Ünlü isim bugün taburcu oldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tuğçe Özbudak, "Bacağımdaki uyuşukluk sandığımızdan da ciddiymiş ve acil ameliyata alacaklar beni. Bir fıtık patlağı... Sağ bacağımda yüzde 80 kuvvet kaybına sebep olmuş ve ayağımda kısmi felç oluşmuş" diyerek sevenlerinden dua istemişti.

Ameliyat sonrası sağlık durumu hakkında açıklama yapan Özbudak, "Ameliyatım güzel geçmiş çok şükür. Stay strong (Güçlü ol) Tuçi" ifadelerini kullanmıştı.

Daha sonra kendisiyle ilgilenen doktorlara teşekkür eden Tuğçe Özbudak, "Bana çok iyi baktınız. İnşallah daha iyi olacağım. Yazan, soran, arayan ve yanımda olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Tuğçe Özbudak, ardından evinde çekilen fotoğrafını paylaşarak taburcu edildiğini duyurdu. Takipçilerinden Özbudak'a "Geçmiş olsun" mesajları yağdı.

İlgili Haberler

Aşık olduğum kişi evli demişti Can Bonomo Didem Soydan sorusundan kaçmadı
İbrahim Tatlıses sürprizi bozmuştu! Yasemin Şefkatli sonunda hamile olduğunu duyurdu!
İstanbul'da otobüsten inen yolcular sinir krizi geçirdi: Kimseye haber vermeden bagaja koydu

Magazin Haberleri