Kızı ve torununu gözünü kırpmadan sokak ortasında katletti! Cinayetin nedeni ortaya çıktı

Eskişehir'de tüyler ürperten bir cinayet yaşandı. Cani baba kızı ve torununu evlerinin önünde tabancayla ateş ederek öldürdü. Linç edilmek istenen Osman Nuri K., polis tarafından gözaltına alındı.

Korkunç olay, sabah saat 07.30 civarında, Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi'nde meydana geldi. Tarım İl Müdürlüğü'nde çalışan Merve Karabaş (31), oğlu Alp (7) ile birlikte işe gitmek üzere evinden çıkıp otomobiline bindi.

ÖNCE KIZINA SONRA TORUNUNA ATEŞ ETTİ

Bu esnada Adana'dan geldiği ve sokakta beklediği belirtilen baba Osman Nuri K., kızıyla tartışmaya başladı. Ardından belinden çıkardığı tabancayla otomobilin içindeki Merve Karabaş’a ateş etti. O sırada araçtan çıkarak kaçmaya çalışan 7 yaşındaki torununa da gözünü kırpmadan ateş ederek öldürdü.

SOKAK ORTASINDA LİNÇ ETMEK İSTEDİLER

Olayı görenler Osman Nuri K.'ye saldırırken, linç girişimi ihbar üzerine gelen polis ekipleri tarafından engellendi. Osman Nuri K. gözaltına alındı. Olay yerinde polis tarafından 5 adet boş kovan bulundu.

AİLESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Merve Karabaş'ın 11 yıllık eşi Ahmet Karabaş, haberi alıp eve geldiğinde sokakta eşinin ve çocuğunun öldürüldüğünü öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

CİNAYETİN NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Cinayetin nedeni ise Osman Nuri K.'nın, boşanma sürecinde yaşanan sorunlardan dolayı kızı ve torununa kin beslemesi olarak ortaya çıktı.

Osman Nuri K.'nın, boşandığı dönemde eski eşinin Eskişehir'e gelip kızının yanında kalmasından dolayı Merve Karabaş'a düşmanlık beslediği ve bu nedenle cinayeti işlediği iddia ediliyor.

İlgili Haberler

Hem bedava hem sakin! Türklerin bayram tatili tercihi belli oldu
Bir insanın parçalandığı iddia edilen kıyma makinesi canlı yayında sergilendi! Reyting için değer mi Müge Anlı
Muğla depremini saatler öncesinden bildi! 6’dan büyük deprem için o ili işaret etti

Gündem Haberleri