Korhan Berzeg’in olayında yeni gelişme! Ölüm nedeni...

Balıkesir'de, 316 gün boyunca kayıp olan ve sonunda hayatını kaybettiği anlaşılan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'in kemikleri bulunmuştu. Berzeg'e ait olduğu kemiklerdeki incelemede ölüm nedeni tespit edilemedi.

Dünya Bankası'nda Asya Direktörü olarak görev yaptıktan sonra emekli olan ve İstanbul Büyükada'da yaşamaya başlayan Korhan Berzeg, eşi Angela Berzeg ile birlikte 2023 yılı Mayıs ayında Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi'ndeki evlerine tatile gelmişti.

17 Haziran'da özel eğitimli Doberman cinsi köpeği 'Tina' ile yaptığı bir yürüyüş sırasında kayboldu. Jandarmaya yapılan kayıp ihbarının ardından, 325 kilometrekarelik bir alanda yapılan aramalarda Berzeg'e ulaşılamadı.

KEMİK PARÇALARI BERZEG'E AİT ÇIKTI

312 gün sonra, Gelgeç Mahallesi Muhtarı Ahmet Gülay tarafından Armutlu Mahallesi'ne 3,5 kilometre uzaklıkta, dere kenarında Berzeg'e ait kimlik ve kredi kartı, kıyafet parçaları ve insan kemikleri bulundu. İncelemeler sonucunda, bu kemik parçalarının Korhan Berzeg'e ait olduğu DNA testiyle doğrulandı.

ÖLÜM NEDENİ BELİRLENEMEDİ

Ekonomist Korhan Berzeg'in ölüm nedeni tespit edilemedi ve kemiklerin önümüzdeki günlerde aileye teslim edilmesi bekleniyor.

ARAŞTIRMALAR SÜRECEK

Bu süreçte, jandarmanın soruşturmasının devam edeceği ve bölgedeki araştırmaların sürdürüleceği belirtildi. Korhan Berzeg'in kemiklerinin, doğduğu ve büyüdüğü Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi'nde toprağa verilmesi planlanıyor.

İlgili Haberler

Arnavutköy’de polisin GBT kontrolünde silahlar çekildi: 1 ölü 1 ağır yaralı
Ankara'da at yarışında büyük kaza: Apranti ve jokey yaralandı! yürekler ağza geldi!
Gelin altınların ağırlığından yürüyemedi! Aşiret düğününde paralar havada uçuştu

Gündem Haberleri