Kurban Bayramı’nda piyango ona vurdu! Bayramın en şanslı koçu seçildi

Ferhan Ergin, 6 aylıkken satın aldığı koçu Cancan ile olan hikayesini duyanlar şoke oldu.

Ayvacık'ta yaşayan Ferhan Ergin, Cancan adını verdiği koçuyla yakın bir dostluk kurdu. Bir yıldır beraber yaşayan Ergin ve Cancan, neredeyse her yere birlikte gidiyor.

Ergin'in kamyon şoförü olarak çalıştığı Ayvacık'ta, Cancan'ı evinin yakınındaki ağılda besliyor. Gün içinde sürekli birlikte vakit geçiriyor. Dışarı çıkıp dolaşıyor, çarşıya, pazara hatta markete bile birlikte gidiyor.

Ergin, Cancan ile olan sıra dışı dostluğunu ve birlikte gezmeye başladıklarını belirterek, görenleri şaşkınlıklarını gizleyemez hale getirdi.

"CANCAN'I KESMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM”

Ergin, daha önce besledikleri muhabbet kuşunun adını Cancan'a vererek ona bağlandıklarını ve adının öyle kaldığını anlatıyor. Şu anda 18 aylık olan Cancan, ismine alışmış durumda. Ergin, günlük rutinlerinde Cancan ile kahvehaneye gittiklerini ve çaylarını paylaştıklarını belirti. Çay tabağında Cancan'a düşen kısmı o içerken, kendisi bardaktan içiyor.

Kurban Bayramı'na yaklaşırken koçuyla birlikte mahallede dolaşan Ergin, koçuyla olan bağını vurgulayarak, kesmeyi düşünmediğini ve onunla olan dostluğunu korumak istediğini ifade etti.

İlgili Haberler

Atatürk'ün orijinal imzası belli oldu! Milli Savunma Bakanlığı yayınladı
Erdoğan-Özel görüşmesi sonrası AKP geri adım attı! Tartışma yaratan madde iptal edildi
Kızı ve torununu gözünü kırpmadan sokak ortasında katletti! Cinayetin nedeni ortaya çıktı

Gündem Haberleri