Malatya depreminin ilk görüntüsü ortaya çıktı! Canlı yayında yakalandı tir tir titredi

Üç ilde birden hissedilen 5,9 büyüklüğündeki depremin ilk görüntüsü ortaya çıktı. Ünlü sunucu canlı yayında depreme yakalandı.

Malatya’nın Kale ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem herkesi korkuttu. Çevre iller Diyarbakır, Kahramanmaraş, Tokat, Adıyaman ve Elazığ’da da hissedilen depremin ardından paniğe kapılanlar sokağa döküldü.

20 KİŞİ CAMDAN AŞAĞI ATLADI

Depremin etkisiyle Elazığ’da camdan atlayan 20 kişinin yaralandığı öğrenildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) depremin derinliğini 10,07 kilometre olarak açıkladı.

CANLI YAYINDE TİR TİR TİTREDİ

Deprem anı, Malatya'nın yerel kanalı ERTV'de canlı yayına yansıdı. Sunucu yayın yaptığı sırada depremi hissetti. Stüdyodaki sarsıntı o anlarda kameralara kaydolurken, sunucunun tedirginliği de görüldü.

BAKAN YERLİKAYA: 3 BİNADA KISMİ ÇÖKME OLDU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya deprem sonrası sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: Malatya’da meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrası Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Elazığ, Batman ve Tunceli illerimizde AFAD ve ilgili kurumlarımız saha tarama çalışmalarını sürdürmektedir. 112 Acil Çağrı Merkezi'mize 374 ihbar gelmiştir. Bu ihbarların 341’i bilgi ; 33’ü de yardım amaçlı çağrıdır. Malatya'da 1, Şanlıurfa'da 1, Elazığ'da 1 olmak üzere toplam 3 binada kısmi çökme meydan gelmiştir. Herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadır.

İlgili Haberler

AKP’Lİ isim istifa etti! Kadın cinayeti açıklamasına tepki yağmıştı
Son dakika...Malatya'da deprem! Çevre iller bile beşik gibi sallandı
RTÜK Başkanı Şahin'den olay açıklama! "Ceza verdiğimiz diziler daha çok..."

Gündem Haberleri