Mehmet Büyükekşi yol arkadaşını da harcadı. Kendi elleriyle basına sızdırmış

Spor yazarı Tahir Kum’un TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkındaki iddiası spor camiasına yıldırım gibi düştü.

Türkiye, Hollanda ile tarihi bir mücadeleye hazırlanırken, spor camiası da oldukça hareketlendi. Son olarak Merih Demiral'a, Avusturya maçında yaptığı bozkurt işareti nedeniyle 2 maç ceza verilmiş, herkes karara tepki göstermişti.

TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik'in söz konusu olayın ardından “Soruşturma ve verilen ceza sürecinde UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı nasıl bir tutum içinde olmuştur da bu skandal kararın çıkmasına engel olamamıştır” diyerek UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı'ya tepki gösterdiği iddia edilmişti.

“BÜYÜKEKŞİ TARAFINDAN AA’YA SERVİS EDİLDİ" İDDİASI

Spor yazarı Tahir Kum, sosyal medya hesabından “Skandal” diyerek dikkat çeken bir açıklama yaptı. Kum, şunları söyledi: Bugün Anadolu Ajansı’nın geçtiği, ancak kendilerine verilmiş böyle bir beyanatın olmadığı için sonradan “silinmek zorunda kalınan” Şenes Erzik’in ağzından verilmiş açıklamaların; TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından AA’ya servis edildiği ortaya çıktı. Yuh artık!

“ŞENES ABİNİN YÜZÜNE NASIL BAKACAKSINIZ?”

“Bir koltuk sevdası bakın insanı ne hale getiriyor” diyen Kum, şöyle hesap sordu: Amaç ceza filan değil, amaç tekrar TFF başkanı olabilmek, amaç TFF Başkan adayı rakip Servet Yardımcı’yı yıpratmak. Şimdi size soruyorum sırf kendi çıkarlarınız için “kullandığınız” Şenes abinin yüzüne nasıl bakacaksınız.

TOLGA GANİ ZENGİN: ŞENES, BASINA AÇIKLAMA YAPMADI

Kum’un açıklamasının ardından TFF Başkan adayı Tolga Gani Zengin'de iddiaları doğrulayan bir açıklama yaptı. Şenes Erzik'le telefonla görüştüğünü belirten Zengin “Kesinlikle hiç bir basın mensubuna sadece bu değil, hiç bir açıklama yapmadığını söyledi” dedi.

BÜYÜKEKŞİ'Yİ DESTEKLEMİŞTİ

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye desteğini açıklayan Erzik, şu ifadeleri kullanmıştı: Daha önce 1 oy ile kaybetmiştik. Bu kez kazandık. Sayın Mehmet Büyükekşi, 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ev sahipliğini aldığımız gün beni onore etti. Bana TFF Onursal Başkanı akreditasyon kartımı kendi elleri ile takdim etti. O günün hatırasını evimde baş köşede saklıyorum.

Gündem Haberleri