Metin Akpınar’ın babalık davasında gizli şahit! Kızı öfkesi kustu

Metin Akpınar’ın kızı olduğu DNA testiyle kesinleşen Duygu Nebioğlu, dava öncesi flaş bir gelişmeyi açıkladı.

Yeşilçam’ın usta oyuncu Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden doğan kızı Duygu Nebioğlu, DNA testi sonucunda ‘baba-kız’ ilişkisinin kesinleşmesi sonrası 10 milyon liralık tazminat davası açmıştı. Türkiye’nin konuştuğu davaya sayılı günler kala dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Akpınar’ın yakın arkadaşı gazeteci Uğur Dündar’ın Akpınar lehine şahitlik yapmak için mahkemeye başvurduğu ortaya çıktı. Dündar’ın bu isteğine tepki gösteren Duygu Nebioğlu “Bozacının şahidi şıracı” dedi.

Sabah’ta Tuğba Kalçık’a konuşan Nebioğlu "Yıllarca babam tarafından manipülasyona uğradım, kandırıldım, mobbinge maruz kaldım. İlk günden beri babam bizim varlığımızdan haberdardı. Davada annemle uzun zaman birliktelik yaşadığı ve bizden haberi olduğuna dair çok sağlam şahitlerim var.

“DÜNDAR'IN KAFASINDA BİR PLANI VAR”

“Uğur Dündar da mahkemeye dilekçe vermiş, Metin Akpınar'ın lehine tanıklık etmek için” diyen Nebioğlu, şunları söyledi: Dündar annemi hayatında hiç görmediğini, tanımadığı söylüyor ama aynı zamanda babamla davamıza dilekçe vererek tanık olmak istiyor. Tam bozacının şahidi şıracı durumu var. İsmini duyunca şoke oldum. Uğur Dündar'ın ablamla devam eden davası başka bir konu, benim babamla davam ayrı. Dündar'ın mutlaka kafasında bir planı vardır. Yoksa neden davaya tanıklık etmek istesin.

İlgili Haberler

AKP’de İmamoğlu depremi! İlk çatlak gün yüzüne çıktı
Yardım kolisindekiler Hatay’ı ayağa kaldırdı! Çarşafların içinden çıktı, fark edilemeyecek boyutta
Serhat Akın silahlı saldırıdan günler önce açıklamış! Sebebi ortaya çıktı

Gündem Haberleri