Metin Arolat’ın cenazesinde gözyaşları sel oldu! Sanat camiasının acı günü

İstanbul Kadıköy’de bir otelde şarkı söylerken kalp krizi geçiren ve hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Metin Arolat’ın cenaze töreninde gözyaşları sel oldu aktı.

Sanat camiasından çok sayıda ünlü isim, Arolat’ı son yolcuğunda yalnız bırakmadı. Törene Arolat'ın sanatçı arkadaşları Gülben Ergen, Gülşen, Ozan Orhon, Yeliz, Demet Sağıroğlu, yapımcı İzzet Öz, ailenin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Teşvikiye Camisi'nde kılınan namazın ardından İzmir'e götürülecek olan Metin Arolat'ın cenazesinde şarkıcı Gülşen, ayakta durmakta zorlandı. Gülşen, gözyaşlarına teslim olurken, Gülben Erken sakinleştirmeye çalıştı.

52 yaşında hayatını kaybeden sanatçının ablası Fatoş Alkan, taziyeleri kabul ederken kardeşinin tabutunun başından bir an olsun ayrılmadı.

İzmir Beşikçioğlu Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Arolat, Karşıyaka Mezarlığı’na defnedilecek.

Sanatçının arkadaşları cenaze namazının ardından şunları söyledi:

Seda Bakan: Ben çok kaderciyim ölüm Allah'ın emri.

Barış Kılıç, Arolat'ın çok başarılı bir reklam yönetmeni ve müzisyen olduğunu belirterek, "Her şeyin başında çok iyi kalpli biriydi. Çok üzgünüm. Çok erken yaşta aramızdan ayrıldı. Allah rahmet eylesin." dedi.

Nilgün Belgün "Çok gençti, çok iyi bir insandı. Hepimizin dostuydu, herkesin dostu olmak kolay bir şey değil. Hepimizi çok severdi. Sevgi dolu, iyi kalpli bir adamdı. Çok genç yaşta kaybettik. Şok geçiriyorum, ani oldu çünkü. Bazı insanlar sahnede ölmek ister, ona kısmet oldu."

Esra Erol "Çok erken yaşta hayatını kaybetti. Çekecek çok reklam filmi vardı, söyleyecek çok şarkısı vardı. Çok erken öldü, çok üzgünüz."

İlgili Haberler

Narin cinayetinde ‘Görgü tanığı’ detayı! Ankara’dan Diyarbakır’a geldi
Son dakika... Tekirdağ'da boya fabrikasında yangın!
Görenlerin korkudan eli ayağı titredi! Nehrin tam ortasında sıralı dehşet

Magazin Haberleri