Milli Emlak'tan sudan ucuza arsa satışı! 22 bin lirası olan tapuyu kapar

Tapu sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürecek arsa satışı haberi Milli Emlak'tan geldi. Milli Emlak yaptığı son duyuruda 8 taksitle arsa satışını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak, tapu sahibi olmak isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor. Yerköy ilçesindeki 3 arsa, 2 tarla ve 1 ham arazi ile Yozgat'taki çeşitli arsalar, 8 eşit taksitle satışa çıkarılıyor.

Yerköy'deki arsaların büyüklükleri sırasıyla 4.280 metrekare, 5.519 metrekare ve 10.490 metrekare olarak belirlendi. Bu arsaların geçici garanti ücretleri ise 22.000 lira ile 53.000 lira arasında değişiyor. Yozgat'taki arsalar ise 110.000 lira ile 265.000 lira arasında alıcılarını bekliyor.

Ayrıca, Eskişehir'in Mahmudiye bölgesinde bulunan 3 konut arsası da 8 eşit taksit seçeneğiyle satışa sunulacak. Bu satışın geçici garanti ücretleri 161.000 liradan başlayacak.

MİLLİ EMLAK NEDİR?

Milli Emlak, Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren bir kurumdur.

Kamuya ait arazi ve binaların yönetimi ve satışı gibi işlemlerden sorumlu olan kurum, aynı zamanda kamu kurumlarına ait gayrimenkullerin kiralanması ve satışı gibi işlemleri de yürütmektedir.

Taşınmaz malların idaresi ve değerlendirilmesi konusunda etkin bir rol üstlenen Milli Emlak, tapu sahibi olma hayali kuranlara önemli fırsatlar sunuyor.

Ekonomi Haberleri