Milli oyuncu babasının saldırısına uğradı: Ölmek istemiyorum

Dolandırıcılık, yenidoğan çetesi skandalı, siyaset arenasındaki sıcak gündem bir yandan gündemde sarsıntı yaratırken bir yandan da kadına yönelik cinayet ve şiddette korkunç boyutta devam ediyor. Bu sefer ki adres Mersin'in Tarsus ilçesi oldu. 20 yaşındaki ampute milli voleybolcu Naz Hoş, babası tarafından saldırıya uğradı. Suç duyurusunda bulunup isyan eden Naz "ölmek istemiyorum, öldükten sonra mı değerli olacağım?" dedi.

Mersin’in Tarsus ilçesinde O.H. (49), maddi konular nedeniyle aralarının bozuk olduğu ampute milli voleybolcu kızı İlke Naz Hoş'un (20) iş yerine ve otomobiline saldırıp, zarar verdi. Saldırı güvenlik kamerasına yansırken, İlke Naz Hoş, kendisine ve boşandığı annesine şiddet uyguladığını öne sürdüğü babası hakkında suç duyurusunda bulundu.

'ÖLMEK İSTEMİYORUM'

Olay, dün saat 20.30 sıralarında Atatürk Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinin önünde meydana geldi. Sol elinden ampute İlke Naz Hoş, annesi F.T. ile işlettiği balıkçı dükkanından çıktıktan sonra bindikleri otomobilde, maddi konular nedeniyle aralarının bozuk olduğu babası O.H.'nin saldırısına uğrayıp, tehdit edildi. Otomobile zarar veren O.H., daha sonra anne-kızın iş yerindeki balık tezgahlarını da dağıttı. Olayın ardından İlke Naz Hoş ve babasından bir süre önce boşanan annesi F.T., polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Yaşanan anlar, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Polis, olayla ilgili çalışma başlattı

Gündem Haberleri