Motley'den Fenerbahçe taraftarına ağır küfürler: Efes yenilgisinden sonra paylaştığı şarap resmi olay oldu

Fenerbahçe Beko oyuncusu Johnathan Motley, takımının Anadolu Efes'e elenmesinden sonra yaptığı paylaşımı eleştiren taraftarına küfür etti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi dördüncü maçında Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu’nda Fenerbahçe Beko'yu ağırladı.

Rakibini 87-78 yenen Anadolu Efes, seride durumu 3-1'e getirdi ve adını finale yazdırdı.

Seri boyunca performansı çokça eleştirilen Johnathan Motley, maç sonrası alkollü bir restorana gitti ve oradan içtiği bir şarabın fotoğrafını attı.

Motley’in bu davranışını sosyal medyadan eleştiren bir taraftar şunu söyledi:

“Geçen sene Barça maçından sonra bizimkiler bara gitmişti, o kadrodan eser kalmadı hepsi gitti. Bu sene de illa bir açık vereceksiniz sizi de mi göndermek lazım amk bari maçtan birkaç gün sonra atsaydın bunu. Aidiyet sıfırmış bunda da bize saygısı yok, oynadığı takıma saygısı yok.”

KÜFÜRLÜ YANIT

Taraftarın yorumuna cevap veren Motley, küfürlü açıklamasında şunu söyledi:

“Dostum kapa çeneni. Ben yemek yemeye gittim. Arkadaşlarım ve ben içtiğimiz ve sevdiğimiz iyi şarapları daima paylaşırız. Bu kulübe senden daha çok saygı duyuyorum. Bu şekilde ailemi geçindiriyorum, sen manyak mısın? Fenerbahçe bana aileme bakmam konusunda yardım ediyor. Oynadığım her zaman sert oynarım. S*k*yim seni!”

Motley’in bu yanıtına taraftarlardan yoğun tepki geldi.

Spor Haberleri