Müge Anlı ifşaladı stüdyonun ağzı açık kaldı! Üfürükçünün arşivinden ne çıktı?

Müge Anlı’da itiraf edilen ‘üfürükçü Mustafa’ cinayetine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Uzun bir aradan sonra yeni sezonuyla ekranlara dönen Müge Anlı’dailk haftada cinayet itirafları üste gelmiş, üfürükçü Mustafa cinayetinin detayları kan dondurmuştu.

Mehmet Yörük'ün eşi Sebile, üfürükçü sevgilisi Mustafa'nın eşi Mehmet’i tarım ilacıyla öldürdüğünü canlı yayında itiraf etmişti.

MEZARI AÇILACAK

Müge Anlı'nın programında aydınlatılan cinayette yeni bir gelişme daha yaşandı. Anlı, programında öldürülen Mehmet Yörük için fethi kabir işlemi yapılacağını söyleyerek mezarının açılacağını duyurdu.

CİNAYETİ NASIL PLANLADI?

Müge Anlı, yeni gelişmeleri şöyle duyurdu: Zehirli tarhana çorbasıyla kocasını öldüren Sebile ve üfürükçü Mustafa Samagan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Başsavcılık Mehmet Yörük'ün mezarının açılmasına yönelik talimat verdi.

Mustafa Samagan'ın evinde bir flaş bellek bulunmuş, içerisinde değişik değişik kadınların uygunsuz görüntülerine ulaşılmış. Sebile Yörük'le de çekildiği bazı fotoğraflar vardı. Bunları evdeki küçük çocuğun çektiği ortaya çıkmıştı. Çocuk ifadesinde, 'Annem de güzel çekemiyorum diye bana vurdu' demiş.

Anlı, üfürükçü Mustafa'nın eşi Rasime Samagan'ın da mezarının açıldığını, ölüm nedeninin tespiti için işlem yapılacağını söyledi.

İlgili Haberler

Servis şoförünün yalanını kamera ortaya çıkardı!6 yaşındaki çocuğa dehşeti yaşattı
Diş doktoru fenomen isme tecavüz etti! Detayları mide bulandırdı
AKP’de İmamoğlu depremi! İlk çatlak gün yüzüne çıktı

Gündem Haberleri