Müge Anlı 'Narin' sessizliğini bozdu! Tek tek isim veririm altından kalkamazsınız

Narin cinayetinde ismi eleştiri oklarının hedefinde olan Müge Anlı, sessizliğini bozdu.

Minik Narin’in cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının ardından gözler kayıpları nokta atışıyla bulan, cinayet itiraflarıyla tanınan Müge Anlı’ya çevrilmişti. Yayın yasağı nedeniyle Narin olayını programında işlemeyen Anlı, küçük kızın cansız bedeninin bulunmasının ardından da konuyu işlemedi.

Sosyal medyada kendisine olan tepkilerin artması üzerine Anlı, yeni yayınında “Benim adımı kimse bu işlere katmasınlar" isyan etti.

Anlı, hakkındaki tüm yorumlara şöyle tepki gösterdi: Geçen gün özellikle bu küçük Narin ile ilgili yapılan haberlere 'Müge Anlı yayıncılığı' deniyor Müge Anlı yayınlarının yanından bile geçmeyecek bu yayınlara 'Müge Anlı yayıncılığı' diyenleri esefle kınıyorum. Ben yayınımı yaparım nokta vuruşumu yaparım sonra tutuklanır tutuklanmaz, orası beni ilgilendirmez ben gazeteciyim ben olayı dağıtmam. Ben bir konuyu alıp da aylarca yıllarca götürmem. Benim işim o konuyu çözmek sonrası işin adli süreci. O yüzden herkes konuşmalarına çok dikkat etsin, Narin konusunu işlemememin sebebi bu.

“CEVAP VERİRİM ALTINDAN KALKAMAZSINIZ”

Anlı yayının neden Narin konusuna yer vermediğini ise şöyle açıkladı: Yayına girerken yayın yasağı vardı, bana çık yayında konuş dediler. Bilmediğim, işlemediğim, muhabir göndermediğim gözüne bakıp konuşmadığım insan grubuyla ilgili nasıl yorumda bulunabilirim? Ben araştırıyorum, okuyorum, çalışıyorum. İnsan çalıştığı şey hakkında yorum yapar. Yoksa uzaktan at kafadan bilgi yarışması. Benim adımı kimse bu işlere katmasın katanları da tek tek isimleriyle cevap veririm altından kalkamazsınız. Ben özellikle işlemedim...

İlgili Haberler

İşitme engelli genç kıza dehşeti yaşatmış! 9 aydır kayıp olarak aranıyordu
Narin’in nasıl öldüğü ortaya çıktı! Adli Tıp raporunda can yakan detay
Özel bakımevinde skandal! Otizmli çocuğa yapılan yürek yaktı

Gündem Haberleri