Müge Anlı'ya Bahçeli'den manidar hediye! Harika bir şey teşekkür ediyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Müge Anlı’ya gönderdiği hediye, Anlı’yı gülümsetti.

Devlet Bahçeli, "Devlet Bahçeli: Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi" kitabını Müge Anlı'ya hediye olarak gönderdi.

“HARİKA BİR ŞEY, SAĞ OLSUN, VAR OLSUN”

Hediyeyi alır almaz çok sevinen Anlı, şu ifadeleri kullanarak teşekkür etti: Sayın Devlet Bahçeli bir kitap gönderdi bana… Onun hayatını anlatıyor. Hayatını anlatırken de dönemle ilgili de çok önemli fikir sahibi oluyorsunuz. Harika bir şey. Sayın Devlet Bahçeli’ye de bu güzel hediyesi için çok teşekkür ediyorum. Sağolsun, var olsun. Yarısına kadar gelebildim, yakın siyasi tarihimizi de öğrenmemiz lazım. Ben şeye inanıyorum, tarih bir döngüdür felsefesine inanıyorum. O nedenle hayatta neler yaşandığını öğrenmemiz lazım. Hem kendi ülkemizde ve dünyada ki, hem ülkemizde yaşanabilecekler hakkında fikir sahibi olmamız, hem de teyakkuzda olmamız lazım. Buna inanıyorum.

BAKANLARA DA GÖNDERMİŞTİ

Bahçeli’nin imzalı kitabı daha önce de bakanlara “İlk nefesimizle son nefesimiz arasında geçen hayat serüveninin her safhası onurla yazılmışsa, şerefle mühürlenmişse, dürüstlükle müjdelenmişse, ahlakla süslenmişse bizden daha bahtiyar, daha bahadırı olmayacaktır” notu eşliğinde hediye olarak iletilmişti.

İlgili Haberler

Suç şebekesinin lideri Fırat Sarı TV programına katılmış! Yenidoğan Çetesi'nin skandallar zinciri bitmiyor
Tereyağı ve peynirlerde kara listede! Bakanlık yeni hileyi açıkladı
Aksaray’daki otobüs kazasının görüntüsü ortaya çıktı! 7 kişi hayatını kaybetti 33 kişi yaralı

Gündem Haberleri