Müsavat Dervişoğlu’ndan Bahçeli’ye Öcalan ipi! Al şimdi bunu başının ucuna as

Bahçeli’nin Öcalan’a yaptığı “Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun” çağrısında bir tepki de İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’ndan geldi.

Dervişoğlu “Allah şahit. Bu ülkenin geleceğini, istikbalini, devletin bekasını Devlet Bahçeli’ye karşı savunacak olmak rüyamda bile görebileceğim bir şey değil” dedi.

Kürsüden idam ipi fırlatan Dervişoğlu, “Öcalan’ı asamadınız ama bu büyük milletin hayallerini astınız. Al şimdi bu ipi baş köşede başının ucuna as!” diyerek Bahçeli’ye tepki gösterdi.

Dervişoğlu, "Ne yazık ki uzun zaman önce öngörerek uyardığım en kötü senaryo uygulamaya geçmiş. AK Parti- MHP-CHP-DEM partilerinin lider ve yönetici kadroları eliyle gayrı-milli mutabakat cephesi ilan edilmiştir. Normalleşme çağrılarıyla başlayan süreç dün itibariyle yanına İmralı ve Kandil katillerini de alarak, Büyük Türk milletinin varlığına açıkça savaş ilan etmiştir" dedi.

“İMRALI CANİSİNİ, MECLİSE DAVET EDECEK KADAR DELİRMİŞLER”

“Oldukça net, açık ve kısa konuşacağım, kaybedecek bir dakikamız bile yok” diyen Dervişoğlu tepkisine şu sözlerle devam etti: İktidardakiler, gayrımeşrudur! Görüyoruz ki ömrünü Cumhuriyet’in bölünmez bütünlüğüne vakfetmiş rahmetli Alparslan Türkeş’in partisini sarayın vesayetine bağlamış işbirlikçiler de büyük bir gafletin içerisinde, korkunç bir ihanetin sesi olmuşlardır. Ve bundan daha vahim şekilde akıllarını ve izanlarını öylesine yitirmişlerdir ki, elli bin insanımızın katilini, on binlerce Türk ve Kürt anasının dinmeyen gözyaşlarının asli failini, Türk Devletini bölme planlarının baş taşeronunu, yani, İmralı canisi bölücübaşını, Gazi Meclise davet edecek kadar delirmişlerdir. Delilik, dün izlediğimiz kalkışmayı anlatabilecek en hafif tabirdir. Çünkü ağızlarından eksik etmedikleri Türk Milliyetçiliğini Türklüğe ihanet ile bu kadar yakınlaştırabilmenin, bunu göze alabilmenin ve kulaklarına ezanla okunmuş o “büyük” isimlerini böylesine kirletebilmelerinin başka bir izahı olamaz.

“HADİ ORADAN, BURASI ATATÜRK’ÜN MECLİSİ”

Bebek katili terörist meclise başı gelip de, DEM’in grup toplantısında konuşsunmuş, terörün bittiğini ilan etsinmiş” diyen Dervişoğlu Bahçeli’ye “Hadi oradan. Burası, Mustafa Kemal Atatürk’ün Meclisi, burası, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu yer, burası, Milli Egemenliğin yegane tecelligahı. Bizim cesetlerimizi çiğnemeden o canibaşı bu meclise giremez” dedi.

İlgili Haberler

Fethullah Gülen’in mezarından ilk görüntü sızdı! Sır gibi saklanıyordu
Narin Güran iddianamesinde isyan ettiren detay! Her şey var ama o yok
Bahçeli’nin ‘Öcalan’ davetinin perde arkasını açıkladı! İşte 15 gün önce olan kimsenin bilmediği detay

Gündem Haberleri