Narin cinayetinde yenge organizasyonu! Aynı gün içinde iki kere...

Narin Güran cinayetinde yenge Hediye Güran’ın organize ettiği plan ortaya çıktı.

Türkiye’yi kahreden minik Narin’in ölümünde henüz taşlar yerine oturmamışken, sırları ortaya dökecek yeni bir detay daha ortaya çıktı. İşte tutuklu yenge Hediye Güran’ın gizlediği olaylar…

Narin Güran cinayetinde ilk günden bu yana Diyarbakır’daki tüm gelişmeleri aktaran Halk TV muhabiri Ferit Demir’in son aktardığı detaylar, yürek yaktı.

HER ŞEY MAKİNEDE İKİ KEZ YIKANDI

Demir’in haberine göre Narin’in öldürüldüğünün düşünüldüğü baba evinde, olay sonrası koltuk ve masa örtüleri, halılar, yolluklar, anne Yüksel Güran’ın giysileri çamaşır makinesinde en az iki kez yıkandı.

AŞIRI YÜKLEME MAKİNEYİ BOZDU

Muhtar Salim Güran’ın verdiği talimatlar ile hareket eden tutuklu yenge Hediye Güran’ın yıkama işlemlerini organize ettiği iddia edildi. Yüksel Güran’ın evindeki makinenin aşırı yüklenme sonrası arızalandığı, Hediye Güran’ın evinde işlemlerin devam ettiği öne sürüldü.

GÜRAN AİLESİ İKİ KEZ BANYO YAPTI

Bir başka iddiaya göre de bütün aile üyelerinin en az iki kez banyo yaptıkları, amca Salim Güran’ın aracını kapı önünde yıkadığı ifade edildi.

Demir, Güran ailesinin Jandarma’nın ortam dinlemesi yaptığı sırada yüksek sesli müzik açarak önlem almaya çalıştığını söyledi.

Demir, gizli tanığın akraba olmadığını tüm bu aktardıklarını dışarıdan şahit olduğunu belirtti. Ankara’dan, uzman isimlerin Diyarbakır’a gelmesi sonrası, anılan kişinin gizli tanık statüsüne alınarak hakkında gizli tanık işlemi yapıldığı öğrenildi.

İlgili Haberler

Mersin’deki dehşette acı detaylar! Çöp konteynerinde ölü bebek bulunmuştu
Mansur Yavaş resti çekti! İmamoğlu ve istifa orucunu bozdu

Gündem Haberleri