Narin cinayetinde yeni delil! Çuvalın içinde bulundu

Narin Güran cinayetinde küçük kızın cansız bedeninin bulunduğu çuvalın içinde bir delil daha bulunduğu öne sürüldü.

Minik Narin’in cinayetine ilişkin soruşturma devam ederken, Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeninin bulunduğu çuvala ilişkin yeni bir detay daha ortaya çıktı.

ÇUVALDAN KİMLİK ÇIKTI

Sözcü'den Özgür Cebe'nin haberine göre, üzerine taşlar konulan çuvalın içinden iddiaya göre Narin’in kimlik kartı da çıktı.

8 yaşındaki Narin’in öldürüldüğü gün üzerinde olan şortunun cebinde bulunan kalem pilin DNA incelemesi ise sonuçsuz kaldı. Herhangi bir DNA izine rastlanamadı.

91 NUMUNEDE İZ BULUNAMADI

Narin’in mezara gömülür gibi gömüldüğü derede çuvalın içinden Kur’anı, tülbenti ve terliği de çıkmıştı. Küçük kızın cansız bedeninden alından 91 farklı numuneden herhangi bir sonuca ulaşılamadı belirtildi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolduğu izlenimi verildikten 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma sürüyor.

SON OLARAK NELER OLDU?

Tüm Türkiye’nin konuştuğu cinayet dosyasında amca Salim Güran, cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, Narin'in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran ile yenge Hediye Güran'ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklu olarak yer alıyor. Daha önce gözaltına alınan ve serbest bırakılan Tavşantepe Mahallesi imamı, Narin’in diğer amcası R.K. hakkında ise idari soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler

62 yaşındaki sapıktan 8 yaşındaki erkek çocuğuna istismar! Mahalleli evini bastı
Sinan Ateş davasında flaş gelişme! Yerine Dilan Polat’ın avukatı geçti
AKOM İstanbul için yeni tarih verdi! Sağanak yağış ne zaman bitecek?

Gündem Haberleri