Narin cinayetinde yeni ‘Enes Güran’ detayı! Kaybolmadan 1 gün önce…

Narin Güran cinayetinde tutuklu ağabey Enes Güran’a ilişkin ortaya çıkan detay, okları yeniden ona Enes’e çevirdi.

Günler sonra cansız bedeni derede bulunan minik Narin’in ölümüne ilişkin soruşturma devam ederken, tutuklu ağabeyi Enes Güran hakkında ortaya çıkan yeni detay kafaları karıştırdı.

Narin Güran cinayetinde anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran, amca Salim Güran, yenge Hediye Güran dahil toplamda 11 kişi tutuklanmıştı.

İstanbul Adli Tıp Kurumu, Narin’in ölüm sebebinin ilk incelemede boğulma olarak tespit edildiğini açıklamıştı.

Soruşturma devam ederken iddiaların odağındaki ağabey Enes Güran hakkında düşündüren bir detay daha ortaya çıktı.

NARİN KAYBOLMADAN 1 GÜN ÖNCE KÖYE GELMİŞ

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre ağabey Enes Güran’ın Narin öldürülmeden bir gün önce çalıştığı Malatya’dan Diyarbakır’a geldiği öğrenildi.

Daha önce kolunda iki ısırık izi bulunan Enes Güran tutuklanmadan önce Adli Tıp’a götürülmüş, izlerin DNA’sına ilişkin bir bulgu bulunamamıştı.

Enes’in 1 günce köye gelmesi ise “Enes cinayet için mi çağrıldı?” sorusunu akıllara getirerek, okları yeniden ağabeye çevirdi.

İfadesinde “Ağabeyim Baran askere gideceği ve kuzenimin düğünü olduğu için iş yerinden izin almıştım” diyen Enes Güran, kardeşinin ölümüyle alakasının olmadığını iddia etmişti. Enes’in kolundaki diş izleri ve sırtındaki tırnak izleri ağabey Enes’in kardeşini boğarak öldürdüğü iddialarını gündeme getirmişti.

Gündem Haberleri