Narin’in köyünde ışığı yanan tek bir yer var! Utandıran detayı açıkladı

Narin Güran’ın olaylı köyü Tavşantepe’de ışığı yanan tek yer herkesin yüreğini burktu.

Türkiye’nin her gün merakla takip ettiği Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken, Tavşantepe Köyü’nde de hareketlilik arttı.

NOW TV muhabiri Sevgi Şahin, minik Narin’in cansız bedeninin çuval içinde bulunduğu köydeki bir detayı aktardı. Köydeki karanlığa dikkat çeken Şahin, ışıkları yanan tek yerin tadilatta olan köy okulu olduğunu söyledi.

"KÖY KARANLIK TEK OKULUN IŞIĞI YANIYOR"

Şahin “35 günde burada Narinle ilgili cinayette aydınlık bir şey yok. Köy gibi.. Geceyi boyayan bu siyah gibi her şey bu köyde karanlıklar ardında. Bir tek elimizde veri var o da Nevzat Bahtiyar'ın ahırında bulunan iki izmarit. Köy karanlık bir tek okulun ışığı yanıyor” dedi.

“CİNAYETTEN SONRA ÇOCUKLAR VALİLİĞİN DİKKATİNİ ÇEKTİ”

“Belli ki Milli Eğitim Bakanlığı Narin cinayetine kadar burada bir tasarrufa gitmişti okul o kadar bakımsızdı ki duvarları çatıları dökülüyordu” diyen Şahin, şu sözlerle sitem etti: Şimdi görüyorsunuz kapısına kum dökülmüş sıraların bir kısmı dışarı çıkarılmış. Öğrenciler gün boyu okul bahçesinde ders yaptılar. Şimdi hummalı bir çalışma var ne yazık ki. Cinayetten sonra köy okulundaki çocuklar valiliğin, il milli eğitim müdürlüğünün dikkatini çekti. Ne yazık ki diyoruz...

İlgili Haberler

Meteoroloji uyardı! Türkiye’nin kabusu geri dönüyor

Gündem Haberleri