Narin’in otopsisinde kahreden detay! ‘Üzülerek söylüyorum’ diyerek açıkladı

Herkesin günlerdir ‘Nerede’ diye sorduğu minik Narin’in otopsisindeki kahreden detayı Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren duyurdu.

Türkiye’nin yüreğini yakan Narin Güran cinayetinde sır perdesi yavaş yavaş aralanmaya devam ederken, Gazeteci Emrullah Erdinç herkesi üzecek bir haberi duyurdu.

NARİN'İN DİŞLERİ DÖKÜLMÜŞ, ÖRNEK ALINAMADI

Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Erdinç, Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren ile yaptığı görüşmeyi aktardı. Erdinç’in ifade ettiğine göre Başkan Nahit Eren, Narin Güran'dan diş örneği alınamadığını çünkü dişlerinin döküldüğünü açıkladı.

Eren, "Üzülerek söylüyorum otopside Narin'in diş örneği alınamadı, dişleri dökülmüştü, deforme olmuştu" dedi.

Daha önce soruşturma çerçevesinde Narin’in gözaltına alınan ağabeyi Enes Güran’ın kolundaki ısırık izlerinden alınan örnekler Adli Tıp Kurumu’na gönderilmiş, örneklerden sonuç elde edilememişti.

ANNESİNDEN DE ISIRIK İÇİN ÖRNEK ALINMIŞTI

Ardından ısırık izinin tutuklu anne Yüksel Güran’a ait olabileceği ihtimali üzerine hastaneye sevk edilmiş, annenin ağız ve diş modeli alınmıştı. Adli Tıp Kurumu’ndan rapora ilişkin sonuç henüz çıkmadı.

“KAN ÖRNEKLERİ GELDİ”

Eren, son olarak yaptığı açıklamada soruşturmanın seyrine ilişkin şunları söylemişti: DNA örneklerine ilişkin rapor daha önce gelmişti. Belirli kan örnekleri vardı. Onlarla ilgili raporlar da geldi ama şu an itibariyle soruşturma dosyasında yeni bir gelişme maalesef yok. En son Hediye Güran alınmıştı. Hediye’nin gözaltı işlemleri devam ediyor.

Gündem Haberleri