Nihal Candan’ın vücuduna ne oldu? Görenler gözlerine inanamadı

Yakın zaman önce cezaevinden tahliye olan Nihal Candan'ın son halindeki değişim gündem oldu.

Kara para aklama suçlamasıyla cezaevine gönderilen ve ardından rahatsızlığı nedeniyle tahliye edilen fenomen Nihal Candan’ın son hali herkesi korkuttu.

İşte Benim Stilim yarışması ile ünlenen Bahar ve Nihal Candan kardeşler, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla Sazan Sarmalı operasyonunda tutuklanmış, 37 kiloya düşen Nihal Candan’a anoreksiya teşhisi konulmuştu.

Sağlığı kötüye giden Candan, kısa bir süre önce tahliye edilmiş, mahkemede ifade vermişti. Kardeşi Bahar Candan’ın tutukluluk halinin ise devam etmesine karar verilmişti.

Tahliye sonrasında aşırı kilo kaybıyla dikkat çeken Nihan Candan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar, görenleri şoke etti.

BİR DERİ BİR KEMİK KALDI

Spor yaparken çekilen fotoğraflarını paylaşan Candan’ın çok zayıfladığı, eğildiğinde kemiklerinin tamamen ortaya çıktığı tabiri caizse ‘bir deri bir kemik’ kaldığı görüldü. Cezaevine girmeden öncede sürekli diyet yapan Candan'ın bu hali herkesi şaşırttı.

“MAL VARLIĞIM BİR İKİ ÇANTA BİR İKİ AYAKKABI”

Nihal Candan, mahkemede verdiği ifadesinde ağlayarak “Ölümcül bir hastalık ile boğuşuyorum. Yemek yiyemiyorum. 28 kilodan bu hale geldim çok şükür. Mal varlığım bir iki çanta bir iki ayakkabı olabilir. Bunları da bana eşim sağlıyordu. Ailecek maddi olarak çok zor durumdayız bu olaylardan dolayı” demişti.

İlgili Haberler

İsmailağa’da yeni skandal iddia! Müftü aracında kadınla çıplak yakalandı
Narin Güran cinayetinde ‘teklif’ detayı! Güvenlik görevlisi itiraf etti
Sıla bebeği istismar etmişti! 13 yaşındaki şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

Gündem Haberleri