Nikah masasından kalkar kalkmaz milli maça gittiler

Düzce'de Türkiye-Hollanda maçı, Millet Bahçesi ve Bahçeşehir Sosyal Alanı'nda kurulan dev ekrandan izlendi. Yeni evlenen bir çift ise nikahlarını kıydıktan hemen sonra milli takımı desteklemek üzere oraya gitti.

Düzce'de vatandaşlar, Türkiye'nin 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda ile oynadığı maçı dev ekranlardan takip etti. Maçın sonunda büyük bir üzüntü yaşandı.

Karşılaşmayı, Düzce Valisi Selçuk Aslan ve AKP Genel Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir de vatandaşlarla birlikte izledi.

Milli takım forması giymiş bazı vatandaşların bozkurt işareti yaptığı gözlendi.

GELİNLİKLE MAÇI İZLEMEYE GELDİ

Düzce'de düğünlerinin ardından Millet Bahçesi'ne gelerek maçı izleyen Celil ve Betülay Çelik çifti, maç sonunda büyük bir üzüntü yaşadı.

Gelinlik ve damatlıklarıyla maçı izlemeye gelen çift, düğünlerini erken bitirip milli takımı desteklemeye geldiklerini ancak turu geçememenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

"DÜĞÜNÜ BİR AN ÖNCE BİTİRİP DESTEK OLMAK İSTEDİK"

Damat Celil Çelik, "Bizim temennimiz turu geçmekti. Yarı finale çıkmayı bekliyorduk ama nasip olmadı. Bugün bizim mutlu günümüz ve milli takımımızla birlikte olmak istedik. Ancak nasip olmadı." dedi.

Gelin Betülay Çelik ise milli takımın elenmesine büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Düğünü bir an önce bitirip buraya gelmek istedik. Takımımıza destek olmak istedik ama maalesef olmadı. Sağlık olsun. Her zaman onların yanındayız." şeklinde konuştu.

Gündem Haberleri