Özgür Özel’ den Erdoğan itirafı! Bedeli ben ödeyeceğim, hesabı ben vereceğim

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’li vekillerce alkışlanmasına ilişkin tartışmalara son noktayı koydu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meclis'te ayakta karşılanmasına ilişkin eleştirilere cevap verdi. Ankara’da konuşan Özel “Erdoğan'ın şahsına değil, makamına saygımızdan kalktık” dedi.

“HESABI BEN VERECEĞİM”

Normalleşme adımlarının ardından CHP’li vekillerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ayakta karşılamasına ilişkin verilen tepkilere değinen Özel “Biz kimsenin yaptığını unutmuyoruz. Ne Erdoğan ile anayasa yapmaya ne de uzlaşmaya niyetimiz var. Bedeli ben ödeyeceğim, hesabı ben vereceğim. Bundan kırılmış kim varsa hakkını helal etsin” diye konuştu.

“İKTİDARA YAKIN ŞİRKETLER BİLE BİZİ ÖNDE GÖRÜYOR”

“Ben partimin irtifa kaybetmesini istemem” diyen Özel, son dönemlerdeki anket sonuçlarına dikkat çekerek şunları söyledi: Eylül anketlerinde 3 puan öndeyiz. Niye 6 puan önde olmayalım. Biz bu iktidarı değiştirmek istiyoruz. İktidara yakın şirketler bile bizi önde görüyor. Anket sonuçları doğru değerlendirdiği tarihte CHP'ye alan açan noktada. Yine bu mevzulardan dolayı üzülmüş kim varsa hakkını helal etsin. Ben Özgür Özel olarak tüm sorumluluğu alıyorum.

“ARAMIZDA BİR SORUN YOK”

CHP içinde sorun olduğu iddialarına ilişkin de konuşan Özel “Bu tansiyon neden yükselmiş bilmiyorum. Dernek adına konuşmacı olarak bir kişi önerildi, bir de Mansur Yavaş konuşacaktı. Onlar da siyasiler katılmayacaksa biz de katılmayız dediler. Aramızda herhangi bir sorun yok” açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler

Katil övücü genç Türkiye’yi ayağa kaldırdı! İkbal ve Ayşenur için öyle bir şey dedi ki…
CHP’li vekilden Meclis’te alkış toplayan hareket! Peruğunu çıkarıp tek bir şey söyledi
Domuz etinden sonra bir hile daha! Kebabın içinden çıktı! Yerken iki kez düşünün

Gündem Haberleri