Özgür Özel’den Kılıçdaroğlu’na sürpriz telefon! 3 kişinin ismini verdi! Mahkemeye vereceğim

Gazeteci İsmail Saymaz, CHP Lideri Özgür Özel’in, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na açtığı telefonun detaylarını açıkladı.

CHP üyesi Ebru Küçükaydın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Şehzedeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın ilişki yaşadığını iddia etmiş, bu iddia CHP’yi karıştırmıştı.

Küçükaydın, parti üyeliğinden ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilirken Durbay, kolon kanseri tedavisi gördüğünü belirterek ameliyat olduğu günden bu yana organize bir grup tarafından çeşitli iftiralara maruz kaldığını ifade etmişti.

Durbay “Bu alçaklardan hukuk önünde hesap soracağım ve hepsini tek tek mahkum ettireceğim" demişti.

Dikkat çeken olayın ardından İsmail Saymaz, önemli bir bilgi aktardı. Saymaz’ın verdiği bilgiye göre bu iddiaları “itibarsızlaştırma operasyonu” olarak değerlendiren Özel, Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın isimler tarafından bu iddiaların yayıldığını ifade etti.

“ÜÇ KİŞİ BU İTİBARSIZLAŞTIRMA OPERASYONUNDA ROL ALDI”

İddiaya göre Özel, Kılıçdaroğlu ile yaptığı telefon görüşmesinde, "Efendim, sizin çevrenizden üç kişi bu itibarsızlaştırma operasyonunda rol aldı. Bunları mahkemeye vereceğim. Bunlar sizin yanınızda gördüğümüz, sizinle birlikte çalışan arkadaşlar. Bunu size bildirmek istedim" dedi. Kılıçdaroğlu ise Özel'e, ilgili kişileri uyaracağını belirterek, "Tabii, dava açmak en doğal hakkınız" ifadelerini kullandı.

Saymaz, Özel'in Kılıçdaroğlu'na iftira içerikli paylaşımlar yaptığını iddia ettiği Ebru Küçükaydın, Tolgahan Erdoğan ve Gökhan Özbek'e dava açacağını da öne sürdü.

İlgili Haberler

6 Şubat depremlerini bilmişti! 7,1 büyüklüğünde deprem için yer ve tarih verdi
AKP’li vekil mimikleriyle talimat verdi! Yaka paça salondan atıldılar
İkbal ve Ayşenur cinayetinde yeni detay! Caninin komşusu itiraf etti! Saatler önce fırıncıya ne sordu?

Gündem Haberleri