Pendik’teki vahşi cinayette yeni detay! Kimin ismini sırtına kazıdı

Pendik’te yaşanan vahşete ilişkin ortaya çıkan yeni detay, dehşete düşürdü. Öldürmeden önce bakın ne yapmış!

Pendik'te dört çöp konteynerinde parçalanmış halde bulunan erkek cesedinin, 79 yaşındaki Nihat Salih'e ait olduğu tespit edildi.

Korkunç cinayete ilişkin yapılan güvenlik kamerası incelemelerinde, çöp konteynerine beyaz bir kova ile bir şeyler attığı görülen şüpheli Bilal D. gözaltına alındı.

Sorgusunda cinayeti reddeden Bilal D., "Ben kimseyi öldürmedim. Sadece yolda bulduğum çöpü konteynere attım. Olay günü bahçemde bulunan otları biçmekteydim. Daha sonra Nihat ağabeyi arayarak ilaç istedim. Saat 13.30-14.00 sıralarında yanımdan ayrıldı. C. ve K.H.’den 10 bin TL alacağı vardı. Kendisi benim yanımdan ayrılarak mahalleye doğru gitti. Daha sonra evime dönerek temizliğe devam ettim. Evdeki çöplerimi attım. Ev sahibi, büyük kızı ve damadı beni gördü. Daha sonra eşim ile görüntülü görüştüm ve sonra uyudum” şeklinde savunma yaptı.

SIRTINA İSİM KAZIMIŞ

Sabah’tan Yunus Emre Kavak’ın haberine göre, Nihat Salih'in olay günü 12.58'te Bilal D. ile bir telefon görüşmesi bulundu. Nihat Salih'in telefon sinyalinin saat 13.15'te kesildiği saptandı.

Öldürülen Nihat Salih'in sırtına bıçakla 'M' harfi kazındığı ortaya çıktı. İncelemede Bilal D.’nin eşinin isminin M harfi ile başladığı tespit edildi.

YAKIN ARKADAŞI ÇIKTI

Şüpheli Bilal D.'nin, öldürülen Nihat Salih ile yakın arkadaş olduğu ve sık sık onunla görüştüğü belirlendi. Ayrıca, Salih'in zaman zaman Bilal D.'nin evinde kaldığı da ortaya çıktı.

Nihat Salih'in kaybolduğu gece, saat 01.30 sularında Bilal D.'nin evine doğru yürüdüğü bilgisine ulaşıldı.

Beyaz kova üzerinde kan izi bulunmamasına rağmen, çevredeki tanıklar Bilal D.'nin aynı gün birkaç çuvalı çöp konteynerlerine taşırken gördüğünü ifade etti.

KONTEYNERDE KANLI BATTANİYE BULUNDU

Bilal D.'nin evinde yapılan aramalarda kan izine rastlanmadı. Ancak, evde bulunan bıçaklar ve olay yerinde bulunan kanlı battaniye inceleme altına alındı.

EVİNDEKİ BALTADA NİHAT SALİH’İN DNA’SI BULUNDU

Bilal D.'nin evinde bulunan ve olayda kullanıldığı değerlendirilen balta üzerinde, Nihat Salih'e ait DNA örnekleri bulundu. Polis soruşturmasına göre, şüpheli önce Nihat Salih'i boğdu, ardından baltayla parçalara ayırarak çöp konteynerlerine attı.

Şüpheli Bilal D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler

Ender Saraç'ın cinsel istismar suçlamasıyla yargılandığı davada yeni gelişme! Oğlunun ilk ifadesi ortaya çıktı
Akaryakıt tabelası güncellendi! İşte yeni benzin motorin ve LPG fiyatları
İYİ Parti'den AKP'ye yeni anayasa şartı! Açık açık konuştu

Gündem Haberleri