Polisi şehit eden Yunus Emre Geçti nerenin üyesi çıktı? Canlı yayında açıkladı

Ümraniye’de polis Şeyda Yılmaz’ı şehit eden Yunus Emre Geçti’nin nereye üye olduğu ortaya çıktı.

Türkiye, 27 yaşında şehit düşen polis memuru Şeyda Yılmaz’ı gözyaşlarıyla uğurlarken, genç polisi vuran Yunus Emre Geçti’ye ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.

26 suç kaydı olduğu ortaya çıkan Geçti’nin daha önce serbest bırakılması kamuoyunda tepki toplamaya devam ederken, gazeteci İsmail Saymaz dikkat çeken bir bilgiyi paylaştı.

Halk TV canlı yayınına katılan Saymaz, polisi şehit eden Geçti’nin 'PİTON 82' isimli gruba dahil olduğu iddia ederek, yeni nesil suç ağının detaylarını açıkladı.

"PİTON 82, TÜRKİYE'DE İŞ YAPMAYA BAŞLADILAR"

Saymaz, şöyle konuştu: Ümraniye'deki örnek istisnai bir örnek değil. Yeni nesil bir suç ağı ile karşı karşıyayız. İstanbul, İzmir, Ankara ve Adana'nın kenar mahallelerinde uyuşturucu, kapkaç, haraç etrafında yetişmiş gruplar. Bu kişinin grubunun adının PİTON 82 olduğu iddia ediliyor. Belli ki bu yeni bir grup. Zamanla bir üst klana katılacak. Şimdilik bunlar üst grupların taşeron işlerini görüyorlar. Haraç uyuşturucu işleri ile meşgulken Türkiye çapında iş yapmaya başladılar. Sonra da Skaljari ve Kavac gibi çetelerin taşeronu oldular. Bu örgütlerin en gelişkin modeli Daltonlar. Bunlar Türkiye'nin suç dünyasına motosikletli saldırıyı getirdiler. Bunların temel ekonomisi de uyuşturucuya dayanıyor.

Saymaz "2014'ten bugüne giderek büyüdüler" diyerek 'Kamikaze dronu' detayına dikkat çekti.

İlgili Haberler

Narin cinayetinde yeni delil! Nevzat Bahtiyar’ın ahırında bulundu
Polis Şeyda Yılmaz’ı şehit etmişti! Fatih Portakal'dan ‘çöp poşeti’ çıkışı
Felaketin boyutu her geçen gün artıyor! Ölü sayısı 700’ü geçti

Gündem Haberleri