Rahmi Koç yıllar sonra itiraf etti! İş adamı olmasa hangi mesleği yapardı

Rahmi Koç, katıldığı bir YouTube kanalında hangi işi yapmak istediğini söyledi.

Koç Holding'in onursal başkanı Rahmi Koç, gelini Caroline Koç'un Selamlique İstanbul YouTube kanalında konuk oldu. "1 Fincan Kahve 1 Soru" programında çeşitli soruları yanıtlayan Koç, dinleyenleri güldüren yanıtlarla dikkat çekti.

“GÜN 24 SAAT YERİNE 48 SAAT OLSAYDI”

Koç, "Hangi süper güce sahip olsanız iş hayatınız daha kolay olurdu?" sorusuna, "Herhalde bugünkünün iki misli bir çalışma, yani gün 24 saat yerine 48 saat olsaydı, çok daha rahat iş yapabilirdim" diyerek esprili bir şekilde yanıt verdi.

“ÇAYCI OLURDUM”

Bir günlüğüne başkasının işini yapması istendiğinde ise, "Ya odacı ya da çaycı olurdum" ifadesiyle gülümsetti.

Yeni bir şirket kurma fikri hakkında da konuşan Koç, yapay zeka üzerine bir girişim kurmayı düşündüğünü açıkladı. Koç, son kahkaha attığı kişinin ünlü komedyen Cem Yılmaz olduğunu belirtirken, iş hayatındaki idolünün Henry Ford I olduğunu ifade etti.

En sevdiği yerin Kaleköy-Kekova olduğunu vurgulayan Koç, gençlere okuldan veya üniversiteden mezun olduktan sonra, kendi işlerini kurma veya profesyonel olarak başkalarıyla çalışma kararını dikkatlice vermelerini tavsiye etti.

Forbes’un Dünyanın En Zengin İnsanları listesinde 1238’inci sırada yer alan Rahmi Koç’un serveti ise 2,7 milyar dolar olarak hesaplanıyor.

Gündem Haberleri