Sadece 3 liracık! Rektör her yerden paylaştırdı! Yıldız Teknik öğrencileri ayağa kalktı

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Rektörü’nün 3 liralık indirimi dev indirim gibi her yerden duyurması öğrencileri ayağa kaldırdı.

Kitap, yurt, otobüs fiyatlarına gelen zamlar ikiye katlanmaya devam ederken, öğrenciler okullarındaki yemekhane fiyatlarına da isyan ediyor.Üniversiteler yemekhane ücretlerini fahiş şekilde artırırken, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin ‘Yanınızdayız’ diyerek yaptığı sözde indirim sosyal medyada tepki topladı.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Rektörü Eyüp Debik, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, tüm öğrencilerini isyan ettirdi.

Debik, X hesabından yaptığı paylaşımda “Sevgili Yıldız’lı öğrencilerim, kalitesi ve çeşitliliğiyle öne çıkan yemeklerimizin ücretini güncelleyerek 26 liradan 23 liraya çektik. Ring servis sayılarının artırılması için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERDEN TEPKİ YAĞDI

Gururlu bir şekilde 3 liralık indirimi duyuran rektöre, öğrenciler şöyle tepki gösterdi: “Siz gelmeden önce zaten 23 liradan daha ucuzdu”, “Bir de utanmadan her yerde rektör öğrencinin yanında diye paylaşım yaptırıp bildirim göndermiş”, “3 lira indirim için twit atmaya tenezzül bile etmezdim”, “Hocam 20 yapalım düz olsun”

İlgili Haberler

“Vergi suçu" soruşturmasında Polatların ifadeleri ortaya çıktı! Şirketlerin açtığı kamu zararı dudak uçuklattı
Erdoğan dakika dakika takip etti! Ankara’da nabız yükselten telefon
Narin cinayetinde iz arayan ekip buldu! Kayıp Miraç dosyasında 4 yıl sonra ortaya çıktı

Gündem Haberleri