Semih Çelik iki genç kızı canice öldürmüştü! Fırsatçılar hemen zam yapmış! Canlı yayında ifşa etti

İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’in canice öldürülmesinin ardından yaşanan bir gelişme “Bu kadar da fırsatçılık olmaz” dedirtti.

Yıllar önce Münevver Karabulut’u öldürüp, başını gövdesinden ayırarak gitar kutusuna koyan Cem Garipoğlu’na ilişkin gizem henüz çözülememişken, bir skandal daha Türkiye’nin ciğerini yakmıştı.

19 yaşındaki Semih Çelik, İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil isimli iki genç kızı yarım saat arayla öldürmüştü. Halil’in boğazını kesen Çelik, Uzuner’in kafasını, kollarını, vücudunu parçalara ayırarak Yedikule surlarından aşağı atmıştı.

Sözcü TV ekranlarına konuk olan gazeteci Altan Sancar, bu vahşetin ardından pes dedirten bir gelişmeyi de aktardı.

“SAVUNMA ALETLERİ EN ÇOK ARANANLAR ARASINDA”

Olayın ardından Google'ın arama trendleri ile ilgili dikkat çeken bir noktaya değinen Sancar “Dünden bu yana çok büyük artış gösteren aramalara dikkatinizi çekeceğim. 'Elektro şok silahı'. En çok arananlar arasında Türkiye'de. 'Savunma aletleri' en çok arananlar arasında” dedi.

Sancar’ın bu açıklamasının ardından sunucu İpek Özbey araya girerek “Fiyatlar artmış diyor. Turhan Çömez Bey'de de böyle bir bilgi var” diye ekledi.

“FİYATLARI ARTTI”

Sançar bu bilgiyi doğrulayarak “Doğru arttı. Marka vermeyeyim ama teklisinin dahi fiyatı 250 TL civarına gelmiş durumda, son bir hafta 10 gündür” diye konuştu.

“15 DAKİKA ÖNCE 100 KİŞİ ARAMA YAPMIŞ”

Sançar, konuşmasına şöyle devam etti: Dakika dakika zaten arama trendlerini görmemiz mümkün. İşin tuhaf tarafı mesela 5 Ekim saat 20.38 sularında tam 80 kişi biber gazı almak için bir arama yapmış Google'da. Ondan önce, bir 5 dakika, 15 dakika önce 100 kişi arama yapmış biber gazı almak için.

“Z KUŞAĞI FARKLI AYRIMLARA GİRDİ”

“Z kuşağını seçimin kaderini etkileyecekler diye tarif ederdik” diye vurgulayan Sancar “Z kuşağının böyle bir derdi var mı? Z kuşağının Türkiye'nin kaderiyle ilgili bir derdi yoktu aslında. Z kuşağının bambaşka dertleri var. Çünkü bizden sonraki kuşak olarak tarif edebileceğimiz Z kuşağı, çok hızlı bir gelişim içerisine doğdu ve çok hızlı kutuplaşmaların içerisine girip çok farklı ayrımlara girdiler” dedi.

Gündem Haberleri