Semih Çelik’in odasından çıktı! En özel köşeye koymuş! Cinayetleri böyle planlamış

Türkiye’nin kanını donduran 2 genç kızı hayattan koparan ‘sur canisi’ olarak adlandırılan Semih Çelik’in evindeki kitap dikkat çekti. İşte adım adım cinayete götüren senaryo…

19 yaşındaki Semih Çelik, kendi ile aynı yaşlarda olan Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i canice katletti. Ayşenur’un boğazını kestikten yarım saat sonra İkbal’i Edirnekapı’daki surlarda öldüren, vücudunu parçalara ayırdıktan sonra, kafasını genç kızın annesinin önüne fırlatan cani tüm Türkiye’yi ayağa kaldırdı.

Yürek yakan cinayetlerin ardından katil Semih Çelik’in evinde yapılan aramalarda dikkat çeken detaylar bulundu. Katilin evinin duvarlarında asılı olan haç işaretli tablolar, biblolar, karanlık ve şeytan temalı posterler dikkat çekerken kitaplığındaki bir kitap kafaları karıştırdı.

CİNAYETİ KİTAPTAN MI PLANLADI?

Semih Çelik’in kitaplığında yer aldığı görülen Daniel Cole’un kaleme aldığı ‘Kukla’ isimli cinayet- polisiye romanının konusunun, işlenen cinayetlerle benzerliği tüyler ürpertti.

Bir seri katilin 6 cinayet işleyip, parçalara ayırdığı insanların uzuvlarını birleştirip kukla yaratmasını konu alan kitaptaki ‘parçalara ayırma’ yönteminin, İkbal Uzuner cinayetiyle benzerliği dikkat çekti.

İki genç kızı acımasızca katleden Semih Çelik’in bu kitaptan esinlendiği düşüncesi üzerine de incelemeler yapılıyor.

Çelik’in kitaplığında yer alan diğer kitaplar arasında ise "İknanın Psikolojisi", "Aşkın Yasası Şiddetin Yasası", "İyinin ve Kötünün Ötesinde" ve "İrade Eğitimi" gibi kitapların yer aldığı görüldü.

KUKLA KİTABININ KONUSU NEDİR?

Altı kurbanın vücudundan farklı parçaları kesen bir seri katil, bu parçaları bir araya dikerek korkunç bir ceset meydana getiriyor. Basının “Kukla” adını verdiği bu ceset yüzünden tüm ülke ayağa kaldırırken, katil 6 kişi daha öldürmek için liste hazırlıyor. Listede vakayı inceleyen Dedektif William Fawkes’un adı da yer alıyor.

İlgili Haberler

Karabulut ailesinin avukatı ilginç detayı itiraf etti! Özal’ın açılan mezarında vardı Cem'in mezarında yok
AKP’den seçim sonrası ilk hamle! Erdoğan talimat verdi
Semih Çelik’in telefonunda korkutan detay! İki genç kızın katili ne üyesi çıktı?

Gündem Haberleri