Servis şoförünün yalanını kamera ortaya çıkardı!6 yaşındaki çocuğa dehşeti yaşattı

Erzurum’da balkondan düştüğünü iddia edilen 6 yaşındaki çocuğu, servis şoförünün ezdiği ortaya çıktı.

Erzurum'da Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde okul servisinden inen ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.K., minibüsün önünden yolun karşısına geçmek istediği sırada sürücü B.A.'nın aracı hareket ettirmesiyle minibüsün altında kaldı. Araç küçük çocuğun üzerinden geçti ve E.K. ağır şekilde yaralandı.

Kazanın ardından, sürücü B.A., durumu fark edip çocuğu yerden kaldırarak “Balkondan düştü” diyerek sitenin bahçesine bıraktı. Olay anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Çocuğun babası, olayı şöyle anlattı: Binanın görevlisi telefon açıp 'Çocuğun düşmüş, ambulansa attık götürüyoruz, bilginiz olsun hastaneye gelin' dedi. Ben hastaneye zamanında yetiştim. Eşimi aradım o da çıktı geldi. Okuldan kendi servisi getirip bırakıyor, çocuğun üstünden geçiyor, o şekilde bırakıp kaçıyor. Servisçi beni aradı. Güvenlik kameralarına yansıyor ama bana ‘ben çocuğa vurmadım, bilmiyorum çocuk balkondan düşmüş’ diyerek inkar etti.

Bina görevlisi O.A. ise "Gelip çocuğu kucağına alarak binanın, balkonun dibine bırakıyor. Soranlara da ‘Balkondan düştü’ süsü veriyor. Biz kameralar olduğunu söyledik. ‘Ben düşürmedim’ gibi sözler de söyledi. Ambulans geldi hastaneye kaldırdık" diye konuştu.

Gözaltına alınan servis şoförü B.A., adliyeye sevk edilmesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlgili Haberler

Diş doktoru fenomen isme tecavüz etti! Detayları mide bulandırdı
AKP’de İmamoğlu depremi! İlk çatlak gün yüzüne çıktı
Yardım kolisindekiler Hatay’ı ayağa kaldırdı! Çarşafların içinden çıktı, fark edilemeyecek boyutta

Gündem Haberleri