Sinan Ateş cinayetinin kilit ismi Olcay Kılavuz kaçtı mı: Bahçeli görevden almıştı

Sinan Ateş cinayetinin kilit ismi olan Olcay Kılavuz'un yurtdışına kaçtığı iddiası ortaya atıldı. Kılavuz'un eşi Kadriye Kılavuz kaçma iddialarını cevap verdi. İşte detaylar...

Türkiye Sinan Ateş cinayetini konuşmaya devam ediyor. Cinayetin sanıkları arasında bulunan Tolgahan Demirbaş ile cinayet sonrası telefonda konuşan MHP eski Milletvekili Olcay Kılavuz'un yaptığı açıklamalar MHP'yi karıştırdı. MHP lideri Devlet Bahçeli Olcay Kılavuz'un TBMM Grup Danışmanlığı görevine geçtiğimiz günlerde son verdi.

SUÇLAMA: KASTEN ADAM ÖLDÜRME

Gelişmeler böyleyken Olcay Kılavuz'un yurtdışına çıktığı iddia edildi. Kılavuz'un eşi olan Kadriye Kılavuz'a ulaşıldı. Kılavuz eşinin yurt dışına kaçmadığını öne sürdü. Olcay Kılavuz hakkında işlem yapılan belgeye ilk kez ulaşıldı.

Söz konusu olan belgede Kılavuz hakkında, "Tasarlayarak öldürme" ve "Kasten öldürme" suçundan işlem başlatıldı ve soruşturma izni istendi. Ancak Kılavuz olayın yaşandığı tarihte milletvekili olmasından dolayı yurtdışı çıkış yasağı konulmadığı öğrenilirken Kılavuz dokunulmazlığı kalktıktan sonra neden yasak konulmadığı ise henüz bilinmiyor.

Gündem Haberleri