Sitenin havuzunda olan komşularını böyle ifşa etti. İğrenç görüntüler

Bir kadın yaşadığı sitenin havuzunda komşularının uygunsuz hareketlerde bulunması üzerine o anları cep telefonuyla kaydederek sosyal medyada ifşa etti.

Starr Bella adlı kullanıcı komşularının uygunsuz hareketlerde bulunması üzerine o anları anbean kaydetti. O anlarda evinin balkonundan komşularına seslenen kadın, "Bu çok iğrenç. Güvenliğe haber verdim. Hemen oradan ayrılın" şeklinde tepki gösterdi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletindeki bir sitede çekilen görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Starr Bella’nın üçüncü kattaki balkonundan havuzda uygunsuz davranışlarda bulunan komşularına çıkıştığı anlar, TikTok'ta milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Videoda, havuzun çevresinde kimsenin bulunmamasına rağmen çocukların havuzu kullandığını belirten Bella, durumu güvenliğe bildirdiğini ifade ediyor. Paylaşılan görüntüler, sosyal medyada binlerce yorum aldı. Bir kullanıcı, "Böyle bir şeye tanık olmak gerçekten çok rahatsız edici" derken, bir diğer kullanıcı da "Ben de hemen güvenliğe haber verirdim" yorumunu yaptı.

Gündem Haberleri