Sokak ortasında tecavüze yeltenen iki kişi tutuklandı

Şahısların serbest bırakılması tepki toplamıştı. Tecavüze yeltenen iki kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Beyoğlu'nda bir kadına sokak ortasında tecavüz etmeye yeltenen iki şahsın serbest bırakılması büyük tepki topladı. Yeniden yakalanan şahıslar bu kez çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi, geçtiğimiz günlerde bir kadına yönelik korkunç bir saldırı girişimiyle sarsıldı. 23 yaşındaki genç bir kadın, evine dönerken iki şahıs tarafından sokak ortasında taciz girişimine uğradı. Semir Tarhan ve Ömer Konu isimli saldırganlar, genç kadını sıkıştırarak cinsel saldırıda bulunmaya kalkıştı. Kadına fiziksel müdahalede bulunan şahıslara, çevredekiler tarafından müdahale edildi.

SERBEST BIRAKILMALARI BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Olay sonrası gözaltına alınan şahısların serbest bırakılması, kamuoyunda büyük tepki yarattı. Kadının yaşadığı bu korkunç anlardan sonra şikayetçi olduğu öğrenilirken, saldırganların 10 gün boyunca serbest kalmaları vatandaşlar arasında ciddi rahatsızlık yarattı. Beyoğlu’nda güvenlik ve adalet mekanizmasına yönelik eleştiriler artarken, olayın görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından tepkiler büyüdü.

Gelen tepkiler sonucu yeniden gözaltına alınan saldırganlar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Gündem Haberleri