Son dakika... Cem Garipoğlu hakkında flaş karar! Karabulut ailesi talep etmişti

Türkiye’nin konuştuğu Münevver Karabulut cinayetinde flaş bir gelişme yaşandı.

Yıllar önce sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından vahşice katledilen Münevver Karabulut cinayetine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Karabulut ailesi, kızlarının katili Cem Garipoğlu’nun cezaevinde intihar ettiğine inanmamış, mezarının açılması için defalarca talepte bulunmuştu. Türkiye’nin konuştuğu cinayette aylar sonra flaş bir karar açıklandı. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Garipoğlu’nun mezarının açılmasını onayladı. Cem Garipoğlu ile ilgili feti kabir kararı alındı.

GARİPOĞLU’NUN MEZARI AÇILACAK

Davadaki kritik kararı, Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, sosyal medya hesabından “15 yıldır Münevver Karabulut'un hunharca ve vahşice katledilmesi ile ilgili dosyayı mağdur aile vekili olarak takip ediyoruz. Cem Garipoğlu'nun mezarının açılarak C.M.K m. 87/4 uyarınca fethi kabir işleminin yapılmasını talep etmiştik. Müvekkil Süreyya Karabulut'un talebi üzerine özellikle son iki yıldır bu konuda etkili bir hukuki süreci hayata geçirdik. Geldiğimiz noktada, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı talebimizi kabul ederek, Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına ve fethi kabir işleminin yapılmasına karar verdi ve bu konuda Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na talimat yazıldı” ifadelerini kullanarak duyurdu.

İlgili Haberler

İYİ Parti’de bir istifa daha! Veda ederken fırtına gibi esti
Sabancıları sallayan gayrimeşru çocuk krizi! Hacı ‘DNA’ sessizliğini bozdu
Narin cinayetinde yenge organizasyonu! Aynı gün içinde iki kere...

Gündem Haberleri