Son dakika... Rojin Kabaiş'in cansız bedeni bulundu

Van’da 17 gündür kayıp olarak aranan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in cansız bedeni Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu.

Diyarbakır’da Van’a üniversite eğitimi için gelen 21 yaşındaki Rojin Kabaiş, yemek sonra kaldığı KYK yurdundan Van Gölü’ne çakıl taşı toplamaya gittiğini söyleyerek ayrılmış, kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

TELEFONU VE BAŞÖRTÜSÜ BULUNMUŞTU

Yapılan incelemelerde genç kızın telefonu, ardından başörtüsü sahilde bulunmuş, kadavra köpekleri eşliğinde aramalar devam ettirilmişti. Yaklaşık 17 gündür aranan üniversite öğrencisinden acı haber geldi. Rojin Kabaiş'in sahilde ölü bulunduğu açıklandı.

YERLİKAYA DUYURDU: CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Genç kızın ölüm haberini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu: 27 Eylül 2024 Cuma günü Van’da KYK yurdundan ayrılan ve 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş kızımızın maalesef cansız bedeni ekiplerimiz tarafından Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu. Rojin kızımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum.

İlgili Haberler

'Bostan baba' olarak biliniyordu! Organik bostan uyuşturucu tarlası çıktı
Otel odası fotoğraflarını ifşa etti! Candan kardeşler birbirine girdi! Sazan değil yasak aşk sarmalı
AKP Gençlik Kolları Başkanı konserde genç kadına şiddet uyguladı! Yumruk attığı için 'övünmüş'

Gündem Haberleri