Sur canisinin öldürdüğü Ayşenur Halil’in babasının ifadesi ortaya çıktı

Semih Çelik tarafından canice öldürülen 19 yaşındaki Ayşenur Halil’in babası Y. Halil’in ifadesi ortaya çıktı.

Fatih’te önce sevgilisi Ayşenur Halil’i, yarım saat sonra da İkbal Uzuner’i canice öldüren, İkbal’i parçalara ayırarak surlardan atan ve intihar eden cani Semih Çelik, Türkiye’nin kanını dondurmuştu.

İki genç kızın vahşice öldürülmesinin ardından duyulan endişe artmaya devam ederken hayatını kaybeden 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Ayşenur Halil’in babası Y. Halil’in ifadesi ortaya çıktı.

“BEN HİÇ TANIMIYORUM SEMİH’İ”

Sabah Gazetesi’nden Mustafa Sait Özkan’ın haberine göre, Semih Çelik’in ismini ilk kez emniyette duyduğunu belirten baba Halil ifadesinde şunları söyledi: Semih'in ismini o güne kadar hiç duymamıştım. Ben hiç tanımıyorum Semih’i. Okulda zannediyorduk. Kızım evden, 'Okula gidiyorum diye çıkmıştı. Neler olduğunu polisin, 'Emniyete gelmeniz gerekiyor' dediğinde öğrendik.

“ÖLEN KIZI DA DAHA ÖNCE GÖRDÜM”

Cani Semih Çelik’in komşusu ise cinayet gününe ilişkin “Olay günü de evinden bağırma sesleri geldi. Sonrasında saat 2.5 gibi fırının kapısındaydı. Odun gibi duruyordu. Titriyordu. Bembeyaz olmuştu. Ölen kızı da daha önce gördüm. Gelip gidiyordu” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler

AKP kulislerinde konuşulan asgari ücret oranı ne kadar! Fatih Portakal duyurdu
Rojin’in ölümünde şüphe artıran detay! Ağabeyi bilinmeyen korkusunu açıkladı
Son anketin sonucu terletti! Türkiye’nin felaketi gün yüzüne çıktı

Gündem Haberleri