Surlardaki cinayette gizemli yazının şifresi çözüldü! Kutular sana hasta sözündeki mesaj ne?

Semih Çelik’in iki genç kızı canice öldürdüğü surlardaki gizemli yazının sırrı ortaya çıktı. İşte ‘Kutular sana hasta’ sözünün anlamı…

19 yaşındaki İkbal Uzuner’in canice öldürülüp, vücudunun parçalara ayrıldığı Edirnekapı’daki surlarda duvarda yazılı olan ‘Kutular sana hasta’ sözünün ne anlama geldiğine dair yeni bir detay ortaya çıktı.

Katil Semih Çelik’in genç kızı canice öldürüp, ardından intihar ettiği surlardaki yazı, inceleme yapan polis ekiplerinin de dikkatini çekti.

Herkes bu yazının ne anlama geldiğini merak ederken, sosyal medyada da yazıya ilişkin iddialar ortaya atıldı.

SATANİZM SİNYALİ Mİ?

Surlardaki "Kutu" kelimesinin satanizmle bağlantılı olduğu iddiaları, şüpheleri artırdı. Kutu kelimesinin cinayet mahallinde yazım şeklinin satanik sembollerle örtüştüğünü belirten bazı uzmanlar, özellikle "T" harfinin haça benzetilmesinin bir anlamı olduğuna dikkat çekti.

Satanizmde sıkça kullanılan kesme eylemi ve "cut" kelimesinin "cute" kelimesiyle olan ses benzerliğinin, cinayetin sembolik bir anlam taşıdığını simgelediği ifade edildi.

Bazı kaynaklar, "Kutu tarikatı" adı verilen gizemli bir inanç sisteminden bahsederken, bu tarikatın, Satanizmden etkilenerek kendi ritüel ve inanç sistemini oluşturduğu belirtildi.

Kutu tarikatı üyelerinin, gizli semboller ve ritüellerle iletişim kurdukları da açıklandı.

İlgili Haberler

Sur cinayeti sonrası yaptığı açıklama çıldırttı! Kadınlar Sibel Can’a öfke kustu
Katil övücü genç Türkiye’yi ayağa kaldırdı! İkbal ve Ayşenur için öyle bir şey dedi ki…
CHP’li vekilden Meclis’te alkış toplayan hareket! Peruğunu çıkarıp tek bir şey söyledi

Gündem Haberleri