Takıntılı aşığın yaptığı dehşete düşürdü! Eski kız arkadaşının sevgilisinin otomobiline bomba düzeneği koydu

Zonguldak'ta takıntılı eski sevgilinin yaptığı görenleri adeta dehşete düşürdü. 24 yaşındaki Serdar E., takıntı haline getirdiği eski kız arkadaşı Rabia S.'nin sevgilisi Batuhan Y.'nin otomobilinin motor kısmının altına bomba düzeneği yerleştirdi. İşte detaylar...

Olay, dün akşam vakitlerinde, Ereğli ilçesinde Kışla Sanayi Sitesi'nde oldu. Batuhan Y.'nin babası, oğluna ait otomobilin altından yağ akıttığını görünce hemen sanayi sitesindeki ustasına götürdü. Motor ustası, aracın alt kısmını incelediğinde bomba düzeneği buldu. Durum, hemen polise haber verildi. Olay Yeri İnceleme, Terörle Mücadele ve Asayiş şube müdürlükleri ekipleri, otomobilde bir inceleme yaptı. Daha sonra olay yerine bomba imha ekibi çağrıldı. Bölgede çok geniş güvenlik önlemi alındı. Bomba, bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatıldı.

MOTOR ISININCA PATLAMASI HEDEFLENMİŞ

Yapılan incelemede, bomba düzeneğinin torpil diye tabir edilen patlayıcıların bir ilaç kutusuyla sabitlenerek motorun alt kısmına monte edildiği görüldü. Motorun çalıştıktan sonra ısınmasıyla torpillerin patlaması sonucu otomobile zarar vermesinin düşünüldüğü ortaya çıktı. Polis, olayla alakalı soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında, Batuhan Y.'nin ve sevgilisi Rabia S.'nin ifadesi alındı.

Rabia S., ifadesinde eski sevgilisi Serdar E.'nin kendisini takıntı haline getirdiğini ve sevgilisi Batuhan Y.'yi de sıkça tehdit ettiğini belirtti. İfadeler doğrultusunda ekipler, bomba düzeneğini otomobilin altına Serdar E.'nin koyduğunu belirledi. Gözaltına alınan Serdar E.'nin üst aramasında da Rabia S.'nin yaşadığı evin krokisi bulundu. İfadesinde suçlamaları reddeden Serdar E., emniyetteki sorgusu sonrası adliyeye gönderildi.

İlgili Haberler

Görüntüler gündem oldu! Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse 1 Mayıs'ta işçilerle birlikte çöp topladı
Şanlıurfa'da toprağa gömülü bulundu: 200 milyon zarar verdiler
Bakan Yusuf Tekin merak edilen o soruyu cevapladı: Tarih verdi

Gündem Haberleri