Tansu Sarı yazdı: Allah rızası için 3 puan!

Çalkantılı bir dönemden geçen ve ligde henüz galibiyeti bulunmayan Trabzonspor Selçuk İnan yönetiminde sadece deplasmanda Bodrumspor'u yenebilen Gaziantep'e konuk olurken ilk yarıda hiç iyi sinyaller vermedi..

Sadece Simon Banza'yla Gaziantep kalesini yoklayabilen bordo-mavililer isabet bulamazken, ev sahibinde de Ömürcan Artan'ın uzaktan vuruşunu kaleci Uğurcan Çakır parmaklarıyla kornere çeldi..

Nijeryalı golcüsü David Okereke ile bomboş pozisyonda direğe vuran kırmızı siyahlılar sonuç alamazken; ilk yarı boyunca Deian Sorescu ile gol fırsatı yakaladıkları sırada hakem Volkan Bayarslan'ın Badou Ndiaye'nin sakatlandığını öne sürerek Gaziantep'in atağını kesmesi skandaldı...

Acaba bu gol pozisyonuna Trabzonspor girse bu atak kesilir miydi merak ediyorum..

İkinci yarının hemen başında ev sahibi Gaziantep Kacper Kozlowski, Enric Saborit ve David Okereke ile fırsatlar yakalasa da Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır başarılıydı..

Cihan Çanak ve Okay Yokuşlu'nun yerine Denis Dragus ile John Lundstram'ı oyuna alan Trabzonspor daha derli toplu oynamaya başladı ve Simon Banza'yla golü de buldu ancak VAR'daki Erkan Engin'in uyarısıyla monitöre giden hakem Volkan Bayarslan, pozisyonun başında Pedro Malheiro'nun rakibi Deian Sorascu'ya faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti..

Gaziantep'in Yunan kalecisi Sokratis Dioudis, Trabzonspor'un Muhammed Cham ve Batista Mendy ile yakaladığı gollük fırsatlarda adeta devleşirken, maç 0-0 berabere bitti ve 3 sezon öncesinin şampiyonu Trabzonspor yine kazanamadı...

Teknik Direktör Şenol Güneş 90 dakika boyunca Enis Bardhi'yi neden kenarda tuttu anlamak zor..

Muhammed Cham iyi bir kumaş gibi dursa da asla bir Anastasios Bakasetas değil...

Marek Hamsik, Anastasios Bakasetas, Mahmoud Trezeguet ve bugün cezası sebebiyle oynamayan Edin Visca'nın yoklukları fazlasıyla arandı..

Son bölümde hem Simon Banza, hem Denis Dragus, hem de Umut Bozok gibi 3 santrforla birden oynamakla ne amaçlandı bilemiyorum..

Gaziantep Teknik Direktörü Selçuk İnan'ın da müdahaleleri saçmaydı..

Kacper Kozlowski'yi çıkarıyorsan aynı anda sahaya Ogün Özçiçek değil, Alexandru Maxim girer.. Ben Selçuk İnan'ın Polonyalı yıldızı yanlış kullandığını düşünenlerdenim.. Kacper Kozlowski ikinci bir santrfor gibi oynamalı...

Christopher Lungoyi de adeta takımı 10 kişi oynattı...

Sonuç olarak kadro kaliteleri yetersiz olan 2 takım da gol atamadılar ve puanları paylaştılar... Ara transferde mutlaka takviye yapmaları şart.. Aksi takdirde sonuç hüsran olur.

Spor Haberleri