Toplu tecavüz skandalında ‘doğum’ detayı mide bulandırdı

Dünyanın konuştuğu yıllar süren toplu tecavüz skandalında mide bulandıran ifade ortaya çıktı.

Fransa’da 10 yıl boyunca eşi tarafından bayıltılarak 80’den fazla erkeğin tecavüzüne uğrayan Gisele Pelicot’un davasında yeni ifadeler ortaya çıktı.

Davanın en genç sanığı olan Joan Kawai, mahkemede verdiği ifade olayın bir "seks oyunu" olduğunu düşündüğünü söyleyerek mide bulandıran bir itiraf yaptı.

SEVGİLİSİ DOĞUM YAPARKEN, O GİSELE'YE TECAVÜZ ETMİŞ

Joan Kawai, Pelicot'a tecavüz ettiği sırada eski sevgilisinin doğum yaptığını belirterek Gisele’in horlamasından rahatsız oldum ama olayın bir oyun olduğunu sandım" dedi.

neNE NE OLMUŞTU?

Dominique Pelicot, eşi Gisele Pelicot’a uyuşturucu vererek bayıltıp, yabancı erkeklerin tecavüz etmesine izin verdi. Mide bulandıran bu anları da kameraya kaydetti. 72 yaşındaki Gisele, 10 yıl süren bu korkunç skandalı 4 yıl önce bir polis memurundan öğrendi.

Fotoğraflar ve videolar aracılığıyla tespit edilen, yaşları 22 ile 70 arasında değişen 50 sanık hakkında dava açıldı. Gisèle Pelicot, cinsel saldırıya uğrayan kadınların durumuna dikkat çekmek için kimliğinin gizli tutulması hakkından vazgeçti ve ülkede kadın mücadelesinin sembolü haline geldi.

İlgili Haberler

Süleyman Soylu’nun şahit olduğu düğünde MHP detayı! Takı töreni saatlerce sürdü
Narin’in köyünde ışığı yanan tek bir yer var! Utandıran detayı açıkladı
Meteoroloji uyardı! Türkiye’nin kabusu geri dönüyor

Gündem Haberleri