TUSAŞ saldırısında çift ‘Kazan’ detayı! Fatih Altaylı, bilinmeyeni ifşa etti

Gazeteci Fatih Altaylı, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısındaki iki ‘Kazan’ detayını açıkladı.

Türkiye’nin yüreğini yakan, 5 vatandaşımızın şehit düştü terör saldırısına ilişkin her gün yeni bir detay çıkmaya devam ederken, gazeteci Fatih Altaylı, YouTube kanalında TUSAŞ'a yönelik terör saldırısını değerlendirdi.

Terör örgütü PKK'ya ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunan Altaylı “Yeni PKK var diyorum. Yeni PKK'ya Öcalan ne kadar hakim?” sorusunu yöneltti.

“YENİ PKK VAR DİYORUM”

Altaylı, şunları söyledi: Bugün artık PKK depasedir. Yani aşınmış geride kalmıştır. Ömrünü doldurmuş, içindeki ihtiyar kadroların ölümüyle beraber örgütte ortadan kalkacak. Yeni PKK var diyorum. Yeni PKK'ya Öcalan ne kadar hakim? Yeni PKK'da gücü var mı? Kandil'de gücünün çok az olduğunu biliyoruz. Kandil Öcalan falan dinlemiyor. Erdoğan'ın açılımında dinledi mi ki? Bugün Erdoğan'ın yanındaki 2. lideri dinlesin. Güçlü ama Bahçeli bir Erdoğan değil. Erdoğan'ı legalize ediyor.

"BOŞU BOŞUNA OLMUŞ DEĞİL"

“Bugün Kandil olsa ne olur olmasa ne olur. PKK artık YPG'dir. Amerika tarafından devletleştirilmeye çalışılan bir yer” diye vurgulayan Altaylı “Dünkü saldırı boşu boşuna olmuş bir saldırı değil” dedi.

“ÖCALAN, SEN ESKİSİN KARDEŞİM”

Altaylı, saldırıdaki ilginç mesajlardan birini şöyle ifade etti: Erdoğan Kazan'da toplantıdaydı. Saldırı nerede oldu Ankara'nın Kazan ilçesinde. Sonra Kahraman yaptılar. Kahraman direnişi örgütlediğini söyleyen belediye başkanı o gece Kazan'da değilmiş Antalya'da eğlencedeymiş. Biri Kazan'da BRICS toplantısındayken TUSAŞ'a saldırdılar. Bu şu demek, "kardeşim biz seni tanımıyoruz, Öcalan sen kimsin? Who are you Mr. Öcalan sen eskisin kardeşim.

İlgili Haberler

Şehit Zahide Güçlü’yü anlatırken öfke kustu! Allah belalarını versin
Fethullah Gülen’in cenazesinde görüldü yer yerinden oynadı! Tabutun başındaki o mu?
Kilosu 2 bin lira! Hasadı başladı! Yenilebilen altın paraya para dedirtmiyor

Gündem Haberleri