Ünlü Astrolog Dinçer Güner tarih vererek uyardı! Hiçbir şey göründüğü gibi olmayacak

Astrolog Dinçer Güner, Balık burcunda bir Ay Tutulmasının meydana geleceğini ve etkilerinin nasıl olacağını açıklarken önemli uyarılarda bulundu.

Astrolog Dinçer Güner'in sosyal medya hesabından “Balık burcunda Neptünyen Ay Tutulması - Hiç bir şey göründüğü gibi değil” başlıklı yazısını paylaştı.

Güner, 18 Eylül 2024 tarihinde, Ankara saatiyle 05.34'te 25 derece Balık burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulmasında astrolojik açıdan dengelerin değişeceğine işaret ederken, gökyüzü olayının etkilerini açıkladı.

İşte Güner’in ilgili yazısı şu şekilde:

“Merhaba Herkese; 18 Eylülde 25 derece balık burcunda Neptünyen Ay Tutulması meydana gelecek. Tutulmalar önemli astrolojik olaylardır ve etkileri uzunca bir süre hissedilir. Bu tutulma 18 Eylülde takip eden +/- 2 hafta boyunca etkileri hissedilir olacaktır.

Bu tutulma, özellikle rüyalar, sezgiler ve bilinçaltı dünyamızla daha fazla bağlantı kurmamıza olanak tanıyan mistik bir enerji taşıyor Neptün etkili olmasından dolayı. Hayatın akışında kendimizi dalgalara bırakmak ve bilinmeyene adım atmak, bu dönemin ana teması olabilir.

İçe dönük olmak, hayallere dalmak, kabuğumuza çekilmek, değişken koşullar, verimlilik, bilinç ile bilinçaltının kesişmesi, büyük bir fedakarlık, kurban olma, mistik konular, yaratıcı esinler, kabullenme, ruhsal konular, merhamet, vicdan, gerçeklerden uzaklaşma, her türlü bağımlılıklar, karmaşa düşme, hedeften şaşma, verilen sözlerin tutulmaması. Bunlar hayatımızda işleyecek olan sembollerin anahtar kelimeleri aslında.

Tutulma döneminde bireysel olarak içe dönme ve yalnız kalma isteğimiz artabilir. Bu süreç alma ve verme dengemizi kurmamız gerektiğine işaret ediyor. Kendimizi adadığımız, fedakarlık yaptığımız konularla, hayır diyemediğimiz sorumlulukların farkına varabiliriz. Bu dönemde üstlendiğimiz yükleri yeniden değerlendirme ve dengeyi sağlama zamanı olabilir.

Hem ruh hem beden sağlığımıza odaklanmamız gereken bir dönem. Dış koşullara uyum sağlamak ve içsel enerjimizi bu duruma adapte etmek için çaba sarf edebiliriz. Hayatımızın dağınık alanlarını toparlama, detaylara önem vererek pratik ve gerçekçi bir yaklaşımla düzen getirme ihtiyacı hissedebiliriz. Duygusal anlamda bizi etkileyen konular ve hassasiyetler bu süreçte yoğun bir şekilde yüzeye çıkabilir.
Bir süreliğine gündelik hayatın akışına kendimizi bırakmak isteyebiliriz; ancak üstlendiğimiz işleri tamamlama konusunda zorlandığımız anlar yaşanabilir. Ayrıca, bu dönemde enfeksiyon riskine karşı dikkatli olmalı, dalgınlık ve unutkanlık konusunda da tedbirli olmalıyız.

Koşulların hızla değişebileceğini göz önünde bulundurmalı ve bu nedenle her zaman bir B planımızın hazır olması faydalı olacaktır. Verilen sözlerin yerine getirilmesi gecikebilir veya hiç gerçekleşmeyebilir. Bilinçaltımızdaki konuları gün yüzüne çıkararak üzerinde çalışmak, ruhsal sorunlarımızı çözmek ve terapi desteği almak için bu dönem oldukça uygundur. Kurban durumuna düşürecek koşullardan uzak kalmalıyız. Yaratıcı projelerle uğraşmak, yeni hobiler edinmek, resim yapmak, dans etmek veya bu alanlarda kurslara katılmak için de ideal bir zaman. İnatçılık yapmak yerine, hayatın karşımıza çıkardığı iyi ya da kötü her durumu ruhsal olarak kabul etmeyi öğrenmeliyiz. Hayatımızın temel hedeflerinden sapmadan ve gerçeklerden uzaklaşmadan ilerlemek en doğru yaklaşım olacaktır.

Ayrıca, her türlü bağımlılıklarımızdan kurtulmak ve bu süreçte destek almak için harika bir dönemden geçiyoruz. Hayat bu dönem belirsiz gelebilir, kafamızı toplamakta zorlanabilir, unutkanlıklar yaşayabilir, doğru-yanlış ayırdında zorlanabiliriz. Kandırılmalara açık zamanlardayız. Güven vermeyen kişi, konu, proje, kuruluş ne varsa uzak durmak iyi olacaktır. Adeta bir arabada uzun yoldayız ve aniden sis bastırdı ve önünüzü göremiyorsunuz. Böyle bir etkisi var bu yüzden sislerin dağılmasını beklemek ve sonra yola kaldığımız yerden devam etmek daha doğru bir seçenek olabilir. Sağlık açısından ise, ayaklarımız ve bağışıklık sistemimiz hassas olabilir. Enfeksiyonlara açık zamanlardayız, zehirlenmelere de dikkat etmeliyiz

DÜNYA AÇISINDAN;

Balık burcunun dünya astrolojisinde temsil ettiği konular; denizler, uyuşturucu, kaçaklar, dolandırıcılar, şifacılar, doktorlar, manevi konular, dini konular, rehabilitasyon merkezleri, yaşlılar yurdu, bakım evleri, sosyal yardım ve hayır işleri, sanat ve sanatın temsil ettiği her türlü konu.

Tutulma ile birlikte bu anahtar kelimelerle ilgili önemli gelişmelerin olmasını bekleyebiliriz. Uyuşturucular, alkolle ilgili konular çok sık gündeme gelebilir, özellikle bu konularda zararlı etkiler, zararları üzerine konular sık sık işlenebilir, uygulamalar yapabilir.

Halk sağlığını, halkın psikolojisini bozacak, nevrozlarını anımsatacak, travmalarını harekete geçirecek açıklamalar, söylemler olabilir. Toplumsal travmaların tetikleneceği tehlikeli bir tutulma aslında bu. Siyasi ve sosyal alanlarda net olmayan durumlar ve karışıklıklar yaratabilir. Karar verme süreçlerinde belirsizlikler ve kafa karışıklıkları yaşanabilir. Her şeyin birbirine geçtiği zamandır ve doğru ve yanlış zor ayırt edilebilir.

Bu tutulma döneminde sağlıkla ilgili konular, özellikle psikolojik ve ruhsal sağlık meseleleri önem kazanabilir. Bu konularda topluma fayda sağlayacak bilgilendirmeler yapılabilir, terapistler önem kazanabilir, filmler çekilebilir mesela.

Su kaynakları, denizler ve okyanuslarla ilgili konular daha fazla dikkat çekebilir. Bu, denizcilik, balıkçılık ve su kaynaklarının korunması gibi meseleleri kapsayabilir. Derinleşen bir su krizine işaret edebilir. Ya da aşırı yağışlar yüzünden sorunlar, sel baskınları ya da deniz kaynaklı depremler.

İşin içinde Neptün olduğundan dolayı; toplumlarda maneviyat ve dini meselelere artan bir ilgiyi teşvik edebilir. Spiritüel hareketler, mistik deneyimler ve inanç sistemlerindeki değişimler ön plana çıkabilir. Dini konuları, dini kişileri, dini yerleri, dini olayları çok fazla konuşabiliriz. Özellikle büyük dolandırıcılık şebekelerine baskınlar yapılabilir sık sık.

Bu dönem büyük hayır organizasyonları yapılabilir, yardıma muhtaç kimselere yardımlar yapılabilir. İlaç, ilaç sektörü, eczanelere ilişkin yeni düzenlemelerde bu tutulma ile birlikte yapılabilir. Yine deniz kazaları, zehirlenme vakalarında artışlar, deniz merkezli depremler, gaz kaçakları yüzünden sorunlarda oluşabilir.

Bu tutulma da Jüpiter ile Neptün arasında da stresli bir açı meydana gelecek. Ekonomik alanda, bu açı spekülatif hareketleri ve finansal belirsizlikleri tetikleyebilir. Ekonomik balonların şişmesi veya patlaması gibi durumlar yaşanabilir. Din veya inanç sistemleri arasında anlaşmazlıklara veya karışıklıklara yol açabilir. Toplumlar arasında ideolojik çatışmalar artabilir ve yanıltıcı veya aldatıcı bilgiler yayılabilir. Bu, propaganda veya yanlış bilgilendirmenin artmasına neden olabilir. 25 derece Balık burcunun 3. Dekanıdır. Bu dekanın anlamı ise soygunların artmasıdır.

TÜRKİYE AÇISINDAN BAKTIĞIMIZDA İSE;

Tutulmanın Ankara’ya göre çıkartılan haritasında Başak burcu yükselmekte. Ülkenin ana gündem konuları; sağlık hizmetleri, sağlık çalışanları, hizmet sektörü, askeri konular, çalışma şartları, ekinler, tarım, sendikalar, çiftçiler, eczacılar, ilaçlarla ilgili konular ön planda olabilecektir.

Yükselen burcun hemen üzerinde Merkür yer almakta. Eğitime, sınavlar, iletişim, yayıncılık, gazeteler, gazeteciler, çocuklar, haberleşme, seyahat firmaları, ulaşım gibi konuları temsil eder. Bu konularda krizler, hatalı kararlar, yanlış bilgiler, doğru bilginin dezenformasyona uğraması, engeller, engellenme, şaibeli durumların ortaya çıkması durumlar meydana gelebilir.

Bu tutulma bizim diğer ülkelerle olan ilişkilerimizde dikkatli olunması gerektiğine, hayal kırıklığı yaratabilecek koşullarla karşılaşabileceğimize işaret etmekte.”

Yaşam Haberleri