Ünlü manken katıldığı programda soyundu

Sean Evans'ın sunuculuğunu yaptığı 'Hot Ones' programına Heidi Klum konuk oldu. Klum, baharatlı kanatlardan serinlemek için gömleğini çıkarınca sunucu şaşkınlık yaşadı.

'Hot Ones' programına konuk olan Heidi Klum, sosyal medyayı salladı. Baharatlı kanatları yerken soğukkanlılığını korumaya çalışan Klum, acı sosun etkisine daha fazla dayanamayarak zor anlar yaşadı.

'ATEŞLENİYORUM' DEDİ, SOYUNDU

Bölümün başında Heidi Klum, sunucu Sean Evans'a baharatlı yiyecekleri pek sevmediğini belirterek, "Bugün benim için çok zor olacak gibi hissediyorum" dedi. Sonrasında ise ilginç anlar yaşandı.

Programda Klum ve Evans kanatlarını yedikten sonra, Klum acıyı hafifletmek için birkaç yudum ayran içmek zorunda kaldı ve "Ateşleniyorum" dedi.

Klum, kot bluzunun düğmelerini açarak serinlemek için bluzuyla kendini yelpazeledi. Ancak bu yöntem pek işe yaramadı; birkaç dakika sonra Klum, ayranından birkaç yudum daha alarak bluzunu tamamen çıkardı.

Evans, elleriyle kendini yelpazelerken, "Şimdi ben de sıcaklıyorum Heidi," diye şaka yaptı.

Güzel model, bir süre acı sosun etkisinden kurtulamadı ve programa kırmızı sütyeniyle devam etti.

Klum, o anları sosyal medya hesabında paylaşınca, "Gömleğini çıkarmak zorunda mıydın?", "Bi su içse söndürürdü aslında" eleştirileriyle karşılaştı.

Dünya Haberleri