Ünlü markanın peynirinden demir cıvata çıktı! Marketten eve geldi gözlerine inanamadı

Osmaniye’de marketten peynir alan vatandaş, eşinin kutuyu açmasının ardından hayatının şokunu yaşadı. İçinden öyle bir şey çıktı ki…

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde Osman Çil isimli vatandaşın kahvaltı için marketten aldığı ünlü peynir markasına ait ürünün içinden metal somun çıktı.

İddialara göre, İrfanlı Mahallesi'nde ikamet eden Osman Çil'in eşi, kahvaltı hazırlarken peyniri açtığında peynirin içinde bir metal somun buldu.

Durum karşısında şaşkınlık yaşayan Çil, hemen yetkililerle iletişime geçti. Firma yetkilileri, hatalı ürünü telafi etmek amacıyla yeni bir ürün gönderebileceklerini belirtti.

“METAL BİR CİVATA OLDUĞUNU GÖRDÜM”

Firmanın bu hatayı kabul ettiğini ancak olayın gıda güvenliği açısından kabul edilemez olduğunu vurgulayan Çil, şunları söyledi:

Eşim kahvaltı hazırlamaya çalıştığında bana seslendi. Peynirin içerisinde yabancı bir cisim olduğunu söyledi. Gelip baktığımda içerisinde metal bir civata olduğunu gördüm. Bunu çocuklarının yeme ihtimalini düşünerek üzerindeki tüketici hattını aradım. Fakat firmanın yetkilileri herhangi bir şekilde yardımcı olmak yerine farklı şekilde yaklaşmaya "size şunu göndereyim, bunu göndereyim, işte bana gönderir misiniz" gibi söylemlerde bulundular. Ben bunun karşılığında bu benim başıma geldi, başkasının başına gelmesin düşüncesiyle bunu şikayet edeceğimi ve başkasının çocuklarının veya herhangi birinin başına gelmemesi için gerekli yerlere ulaştıracağımı söyledim.

Gündem Haberleri